Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Firea: Pocnesc gogoșile din campanie una câte una. Românii au nevoie acum, urgent, de un guvern responsabil

Firea: Pocnesc gogoșile din campanie una câte una. Românii au nevoie acum, urgent, de un guvern responsabil

Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD, cere preşedintelui Klaus Iohannis şi celor de Dreapta să termine cu jocul politicianist, spunând că e nevoie de un guvern responsabil cât mai repede.

Firea: Pocnesc gogoșile din campanie una câte una. Românii au nevoie acum, urgent, de un guvern responsabil
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    16 Dec 2020   •   12:45

Firea mai spune că "incompetența, demagogia și foamea de putere a PNL riscă să îngroape România, să-i amâne ori chiar să-i anuleze accesul la fondurile europene vitale".

"Pocnesc gogoşile din campanie una câte una! Marele Program de Redresare și Reziliență, prezentat cu pompă de preşedintele Iohannis și de guvernul Orban în plină campanile electorală, se dovedește a fi o nouă minciună, un nimic economic, un balon de săpun. 

Comisia Europeană a criticat dur documentul oficial, despre care spune că nu îndeplinește criteriile impuse și că nu oferă sustenabilitate economică.

Firea: Cerem încă o dată președintelui Iohannis și politicienilor de dreapta, să pună capăt jocurilor politicianiste

Românii află acum, chiar de la Comisia Europeană, că faimoasele proiecte de relansare economică care ar fi avut 30 de miliarde de euro finanțare din banii europeni ai programului de reziliență sunt doar o înșiruire de intenții, prost concepute și prost redactate, de incompetenții din guvernul PNL, care nu au prevăzut o reformă serioasă în domeniile cerute de

Uniunea Europeană, respectiv digitalizarea, protecția mediului, sustenabilitatea economică și educația.

Odată-n plus se vede cum incompetența, demagogia și foamea de putere a PNL riscă să îngroape România, să-i amâne ori chiar să-i anuleze accesul la fondurile europene vitale.

Cerem încă o dată atât președintelui Iohannis cât și politicienilor de dreapta, să pună capăt jocurilor politicianiste până nu e prea târziu.

Firea: Românii au nevoie acum, urgent, de un guvern responsabil, care să refacă planul de redresare

Românii nu au nevoie de circul negocierilor de la Vila Lac 1. 

Românii au nevoie acum, urgent, de un guvern responsabil, care să refacă planul de redresare și relansare a economiei, conform cerințelor Comisiei Europene.

PSD și premierul propus, Alexandru Rafila, pot pune în aplicare, din prima zi de guvernare, un plan concret și eficient de combatere a pandemiei și un program economic adaptat cerințelor Comisiei Europene", a scris Gabriela Firea, miercuri, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Klaus Iohannis
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close