Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Incident alegeri parlamentare 2020. Un votant a înjurat şi bruscat membrii unei secţii de vot din Suceava

Incident alegeri parlamentare 2020. Un votant a înjurat şi bruscat membrii unei secţii de vot din Suceava

Un nou incident la o secție de votare a avut loc duminică, în Suceava. Un alegător a înjurat şi bruscat membrii secţiei de votare.

Incident alegeri parlamentare 2020. Un votant a înjurat şi bruscat membrii unei secţii de vot din Suceava
de Claudia Popovici    |    06 Dec 2020   •   16:45

Martorii au sunat imediat la 112 şi alegătorul recalcitrant a fost amendat cu 1.500 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-șef de poliție Monica Dajbog, a declarat că, în cele opt ore de la deschiderea secțiilor de vot, au fost înregistrate 101 sesizări cu privire la contravenții sau infracțiuni electorale, din care 30 nu s-au confirmat.

Au fost 33 de sancțiuni contravenționale: 11 avertismente scrise și amenzi în valoare de 85.000 de lei, conform Mediafax.

Un alegător din Brăila a primit un buletin de vot pe care era aplicată ștampila “Anulat”

O persoană a reclamat faptul că a primit un buletin care avea aplicată deja o ștampilă de vot, spun repezentanții IPJ Brăila.

În urma verificărilor făcute, a rezultat faptul că respectivul buletin de vot a fost distribuit dintr-o eroare, acesta având aplicată ștampila "Anulat”. Potrivit polițiștilor, ulterior, alegătorului i-a fost înmânat un nou buletin de vot.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close