Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Marcel Ciolacu, replică pentru "Cîţu şi gaşca isterico-penibilă": Prăduitorilor, românii vor slujbe şi şcoli deschise, nu circ!

Marcel Ciolacu, replică pentru "Cîţu şi gaşca isterico-penibilă": Prăduitorilor, românii vor slujbe şi şcoli deschise, nu circ!

Liderul PSD reaminteşte că rezultatele guvernării PNL îi includ şi pe cei peste 10 mii de morţi înregistraţi de la debutul pandemiei în ţara noastră şi că "românii vor slujbe stabile şi şcoli deschise" în locul "circului şi hoţiei".

Marcel Ciolacu, replică pentru "Cîţu şi gaşca isterico-penibilă": Prăduitorilor, românii vor slujbe şi şcoli deschise, nu circ!
de Georgiana Adam    |    23 Noi 2020   •   13:30

Replica lui Marcel Ciolacu vine după ce, în cursul dimineţii, mai mulţi reprezentanţi PNL, inclusiv ministrul de Finanţe, s-au deplasat la sediul PSD, unde au depus o scrisoare prin care solicitaul liderului formaţiunii "să şi-i asume pe corupţii din partid".

"Românii mor cu sutele, zilnic! Spitalele sunt în colaps! Bilanțul pandemiei a depășit 10.000 de victime! Acesta este rezultatul eșecului dramatic al #PNL în privința controlului pandemiei!

La fel au eșuat și în susținerea economiei și a educației! Au sacrificat viitorul a milioane de copii și i-au exilat într-o lume în care fac educație on-line fără tablete, internet sau manuale digitale", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu: diversiunea Cîţu, menită să distragă atenţia de la catastrofa sanitară

"Orban și PNL au condamnat la sărăcie sute de mii de familii care trăiesc din legumicultură, doar ca marile lanțuri străine de supermarketuri să prospere.

În schimb, prioritatea lui Cîțu și a găștii sale isterico-penibile sunt scrisorile deschise. PNL crede că, făcându-se de râs la poarta PSD, poate distrage atenția românilor de la catastrofa din sistemul sanitar sau de la miile de firme locale pe care le-au adus în pragul falimentului.

Prăduitorilor, românii vor testare accesibilă tuturor, spitale sigure, joburi stabile și şcoli, nu circ, hoție și scrisori deschise!", a concluzionat liderul PSD.

Cîţu a venit la sediul PSD dar n-a vrut să intre

"Îi vom lăsa o scrisoare deschisă domnului Ciolacu, așteptăm să ia o decizie privind corupții de pe listele PSD. Sunt dovezi în spațiul public. Suntem la sediul PSD, dăm scrisoarea la sediul PSD, domnul Ciolacu poate să o citească. Este o acțiune de conștientizare, că PSD nu se schimbă. Grindeanu cu OUG 13 este omul 2 în PSD", a declarat Florin Cîțu, la sediul PSD.

Ministrul a răspuns iritat când a fost întrebat de ce nu intră în sediul PSD unde era Ciolacu și i s-a spus că putea să prezinte această scrisoare și de la sediul PNL.

"Mulțumim pentru sfaturi, data viitoare o să vă angajăm pe dvs. consultant", a replicat Cîțu.

El şi-a justificat gestul de a nu intra în sediu afirmând că l-a invitat pe liderul PSD la Ministerul Finanțelor și acesta nu a venit.

 

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close