Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Analiză șocantă. Care este partidul care a strâns la un loc negaționiștii și „patrioții” dați afară din PSD

Analiză șocantă. Care este partidul care a strâns la un loc negaționiștii și „patrioții” dați afară din PSD

Partidul Ecologist Român a strâns la un loc negaționiști, „patrioți anti-mască” și luptători cu statul paralel.

Analiză șocantă. Care este partidul care a strâns la un loc negaționiștii și „patrioții” dați afară din PSD
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2020   •   20:20

Cătălin Rădulescu, Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae se regăsesc pe listele PER. În partid a intrat și Marian Vanghelie, dar și Cătălin Ivan. Toți vor să obțină un loc în Parlament.

Conform unor surse politice, în spatele formațiunii conduse oficial de Dănuț Pop stau Codrin Ștefănescu și Marian Vanghelie, transmite Digi24.

Liviu Pleșoianu s-a înscris în PER supărat că PSD s-a îndepărtat de temele promovate și susținute de Liviu Dragnea. ”Dacă PSD a ajuns într-un asemenea hal, prin conducerea sa, încât să nege tot ceea ce a afirmat şi înainte de alegeri, în 2016, şi după, atunci niciun om cu coloană vertebrală nu mai are ce căuta acolo. E motivul care m-a determinat pe mine să plec”, a spus într-o conferință de presă Liviu Pleșoianu. 

Șerban Nicolae a recunoscut că a intrat în partid pentru că i s-a oferit un loc pe liste pentru alegerile parlamentare după ce nu s-a regăsit pe listele PSD.

Cătălin Rădulescu, pe listele PER: ”Masca produce modificări cerebrale”

”Ne place ideea de ecologism”, a explicat Rădulescu.

Acest virus a fost creat mulți ani înainte în laboratoare și a fost aruncat pe piață pentru a se crea această pandemie”, spune Rădulescu, care susține că ”masca nu e sănătoasă pentru că ea produce modificări cerebrale”.

Ce este PER, partidul care a strâns la un loc negaționiștii

Noi suntem cei care considerăm că purtarea măștii nu trebuie să fie obligatorie niciodată în această țară”, a mai explicat Rădulescu noua ideologie a Partidului Ecologist.

În PER au ajuns și artiști printre care Marcel Pavel sau Sanda Ladoși.

Partidul Ecologist Român a fost înființat în 1990.

La ultimele alegeri, Partidul Ecologist a obținut un scor slab, puțin peste 1%. Potrivit BEC, la alegerile locale din 27 septembrie, PER a strâns 116.000 de voturi, adică 1,46%.

Pentru ca Pleșoianu, Nicolae, Rădulescu sau Vanghelie să intre în Parlament, Partidul Ecologist trebuie să treacă pragul de 5%.

 

×
Subiecte în articol: Partidul Ecologist Român
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close