Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 PMP Mehedinţi promite modernizarea infrastructurii

PMP Mehedinţi promite modernizarea infrastructurii

Partidul Mișcarea Populară Mehedinți a dat, astăzi, startul campaniei electorale. Membrii formațiunii au mers pe străzile din Drobeta Turnu Severin și au lipit afișe de campanie. Liderii PMP Mehedinţi spun că principalul lor proiect pentru judeţ sunt investiţiile într-o nouă infrastructură rutieră.

PMP Mehedinţi promite modernizarea infrastructurii
de Iulia Gorgorin    |    06 Noi 2020   •   18:45

Deputatul Ion Cupă este cel care deschide lista PMP Mehedinți, pentru Camera Deputaților.

''Eu sper ca mehedinţenii cu toate că aseară am văzut că s-au luat măsuri restrictive foarte multe si dure pentru campanie, sper ca mehedintenii sa creada in noi si sa vina sa ne ajute sa putem obtine un rezultat mai bun decat la locale'', a spus Ion Cupă, candidat PMP Mehedinți pentru Camera Deputaților.

Florin Gagea, candidat PMP Mehedinți pentru Senat, îndeamnă alegătorii să se informeze bine înainte de pune ştampila pe buletinul de vot.

 ''Doresc să fim atenţi la ceea ce spune fiecare candidat, să ne uitam pe CV-ul fiecărui candidat şi totodată acum toată lumea ştie să folosească internetul să căutăm numele fiecarui candidat pe internet, să vedem ce scrie despre fiecare candidat, ce a făcut de-a lungul vieţii, ce  vârstă are, ce funcţie a îndeplinit şi ce experienţă profesională are'', spune Florin Gagea, candidat PMP Mehedinți pentru Senat.

Dacă obţine un rezultat favorabil, PMP Mehedinţi susţine ca se va concentra pe modernizarea infrastructurii rutiere din judeţ.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close