Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 PRO România propune ca statul să dea bani românilor care nu au venit minim. Cât ar urma să primească o persoană singură

PRO România propune ca statul să dea bani românilor care nu au venit minim. Cât ar urma să primească o persoană singură

La o lună de la fuziunea sub numele PRO România, ALDE şi PRO România propun un pachet de măsuri pentru combaterea crizei economice declanşate de pandemia de coronavirus. Pachetul are atât componente sociale, cât şi liberale.

PRO România propune ca statul să dea bani românilor care nu au venit minim. Cât ar urma să primească o persoană singură
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2020   •   15:45

"Programul nostru comun prevede măsuri care sunt direcţionate către ajutorarea celor care nu au un venit minim. Programul pe care noi îl prevedem dă un ajutor de până la 2.000 de lei pentru o persoană singură şi câte 1.500 de lei de persoană, dar nu mai mult de 4.500 de lei de familie, în aşa fel încât să completăm veniturile pe care le au cu un venit minim, de criză, care să-i ajute să depăşească această perioadă dificilă", se spune într-o postare de pe pagina de Facebook a formaţiunii.

Pachetul de măsuri al PRO România prevede şi o schemă de sprijin pentru întreprinderile româneşti mici şi mijlocii, care să le permită acestora să evite închiderea şi, implicit, pierderea de locuri de muncă.

"ALDE și PRO România s-au unit pentru a fi mai puternici în fața lipsei de pricepere și de asumare a actualilor guvernanți, care dau vina pe români pentru orice, și care nu pot face mai mult decât să ne închidă cu totul, dar asta numai după ce își vor termina de numărat voturile în data de 6 decembrie", se mai spune în materialul postat pe pagina de Facebook a PRO România.

 

×
Subiecte în articol: PRO România venit minim
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close