Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România:”Suntem în criză şi avem nevoie de un Guvern şi un Parlament care să vină cu soluţii”

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România:”Suntem în criză şi avem nevoie de un Guvern şi un Parlament care să vină cu soluţii”

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România a anunţat candidaţii pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Fostul premier Victor Ponta şi fostul şef al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, deschid listele candidaţilor PRO Romania pentru Capitală.

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România:”Suntem în criză şi avem nevoie de un Guvern şi un Parlament care să vină cu soluţii”
de Claudia Popovici    |    28 Oct 2020   •   23:15

Senatorul Adrian Ţuţuianu, actual vicepreşedinte PRO România la nivel naţional, spune că pentru Senat şi Camera Deputaţilor au fost aleşi candidaţi cu experienţă în domeniile financiar-bancar, juridic, administraţie publică management şi antreprenoriat.

"Suntem în criză şi avem nevoie de un Parlament şi un Guvern care să vină cu soluţii. Avem nevoie de un Guvern de profesionişti şi cu o susţinere largă la nivel parlamentar în condiţiile în care ne aşteaptă o criză economică, bugetară şi socială foarte dificilă”, spune senatorul Adrian Ţuţuianu.

Fostul premier Victor Ponta şi fostul sef al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, deschid listele PRO România pentru Camera Deputatilor şi Senat de la Capitală.

"Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu sunt doi lideri politici care au experienţa guvernării, sub manadatul cărora România a înregistrat creştere economică. Românii au simţit majorări salariale, au simţit scăderi de taxe şi de impozite. De altfel, Codul Fiscal adoptat de Victor Ponta în 2014 s-a dovedit cel mai liberal cod, care a permis dezvoltarea afacerilor şi o creştere economică foarte bună”, a mai spus Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional.

PRO România are zece candidaţi pe liste pentru Camera Deputatilor şi anume: Victor Viorel Ponta, Gabriela Maria Podasca, Silviu Predoiu, Tudor-Tim Ionescu, Ion-Valentin Voicu, Anca Elena Balasoiu, Ciprian-Nicolae Vacaru, Ioana-Alexandra Sirbescu, Marius-Ionel Ivan, Mircea Adrian Maiorescu.

La Senat, primii zece candidati ai PRO România sunt: Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu, Mihai-Calin Precup, Otilia Sava, Andrei-George Metehau, Dragos Cazacu, Carmen-Marilena Horghidan, Dumitru Tudose, Mihai-Daniel Lazar, Victor-Stefan Patrichi.

PRO România va avea şi o propunere de prim-ministru şi un program de guvernare pentru combaterea crizei

"Vom continua să facem opoziţie. PRO România este singurul pardid politic de opoziţie din România de astăzi. De asemenea, PRO România va avea şi o propunere de prim-ministru şi un program de guvernare pentru combaterea crizei. Cele două chestiuni vor fi stabilite la congresul de fuziune cu ALDE din data de 8 noiembrie”, a mai declarat senatorul Adrian Ţuţuianu.

 

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close