Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Traian Băsescu, atac de o duritate extremă la USR-PLUS: Neomarxişti cu politică toxică şi dezgustătoare

Traian Băsescu, atac de o duritate extremă la USR-PLUS: Neomarxişti cu politică toxică şi dezgustătoare

Fostul preşedinte Traian Băsescu, actual europarlamentar, a lansat un atac foarte dur la adresa USR-PLUS, despre care susţine că 'discreditează valorile familiei'.

Traian Băsescu, atac de o duritate extremă la USR-PLUS: Neomarxişti cu politică toxică şi dezgustătoare
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    29 Noi 2020   •   17:00

Potrivit lui Băsescu, cel mai mare pericol care pândește societatea românească este USR-PLUS iar ideologia pe care o promovează politicienii din USR și PLUS ar fi "toxică și dezgustătoare".

"Un partid neomarxist, care a avut obrăznicia să ne propună să trăim la comun, numai că reacția a fost extrem de dură din societate. E un partid al gulerelor albe din administrație și multinaționale. Nu se poate lipi decât de eticheta de partid neomarxist, progresiștii. Cioloș este liderul lor. Ei propun renunțarea la valorile specifice societății competitive liberale.

Mi se pare o ideologie toxică și dezgustătoare. Cel mai neplăcut lucru este discreditarea valorilor familiei. Traiul la comun nu are nimic comun cu valorile familiei. Valorile Europei pleacă de la valorile creștine și de la familie", a spus Traian Băsescu, conform stiripesurse.ro.

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu USR PLUS neomarxişti
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close