Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Victor Ponta: Cred că alegerile vor fi pe 6 decembrie. Ne vom îmbolnăvi foarte mulți pentru niște voturi!

Victor Ponta: Cred că alegerile vor fi pe 6 decembrie. Ne vom îmbolnăvi foarte mulți pentru niște voturi!

Alegeri parlamentare 2020. Victor Ponta susţine amânarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, în contextul creşterii cazurilor de infectare cu noul coronavirus, dar crede că președintele Iohannis nu va promulga această lege.

Victor Ponta: Cred că alegerile vor fi pe 6 decembrie. Ne vom îmbolnăvi foarte mulți pentru niște voturi!
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    15 Oct 2020   •   22:25

”În campania electorală de la locale, de la sub 1.000 de cazuri înainte să înceapă campania electorală am ajuns la 4000. Sunt oameni infectați, sunt oameni care au murit din cauza campaniei electorale. Cele mai cunoscute cazuri sunt primarul liberal de la Călărași sau primarul PSD de la Deveselu, dar sunt mulți alții de care nu vorbește presa fiindcă nu au funcții importante.

Cred că o țară care se ține de alegeri și un guvern care își propune să facă alegeri în detrimentul sănătății cetățenilor este un guvern criminal”, a spus Victor Ponta, joi seară, la Antena 3.

Victor Ponta: Cred că alegerile vor fi pe 6 decembrie

”Acum cinci ani când domnul Iohannis mi-a cerut demisia pentru tragedia de la Colectiv - 60 de decese. Azi mor 60 de oameni în fiecare zi și domnul Iohannis laudă guvernul, după ce acum cinci ani cerea demisia guvernului pentru o singură tragedie - un accident. Spun încă o dată că dacă aș fi fost prim-ministru n-aș fi organizat mici alegeri locale nici cele parlamentare.

Decizia Curții constituționale este foarte clară, mai clară ca niciodată și în ceea ce prevede Constituția este foarte clar.

Sunt pesimist, cred că alegerile vor fi pe 6 decembrie. Cred că domnul Iohannis nu va promulga această lege și cred că ne vom îmbolnăvi foarte mulți pentru niște voturi care în final se dovedește că au o valoare mult mai mică decât viața și sănătatea oamenilor”, a mai spus Ponta, liderul Pro România.

Citiți și: Alegeri parlamentare în decembrie sau în martie? Marcel Ciolacu anunță planul opoziției

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close