Antena 3 CNN Actualitate Social A fost umilit pentru faptul că era de culoare. Replica pe care i-a spus-o blondei din spatele lui este genială. Un aeroport întreg l-a aplaudat

A fost umilit pentru faptul că era de culoare. Replica pe care i-a spus-o blondei din spatele lui este genială. Un aeroport întreg l-a aplaudat

Un barbat de culoare a fost umilit in public, dupa ce o femeie l-a certat pentru ca i-ar fi furat locul la rand, la imbarcarea intr-un avion, pe aeroportul „Ronald Reagan” din Washington.

Eclass Walker era la rand inaintea femeii si astepta linistit sa fie facut anuntul din partea companiei de zbor. In doar cateva clipe, el a fost umilit intr-un mod ireal, doar pentru ca era de culoare.

Acesta a avut o replica geniala, pentru care a fost aplaudat de un aeroport intreg, oamenii asistand la intreaga scena. Femeia despre care barbatul umilit le-a povestit si prietenilor de pe Facebook nu l-a crezut pe acesta in momentul in care el i-a spus ca va calatori la clasa I.

In clipa in care a simtit ca e umilit, barbatul de culoare i-a oferit acesteia mai multe replici care au devenit virale, odata ce intreaga poveste a fost postata pe Facebook, informeaza ciao.ro.
„Ma scuzati, cred ca sunteti la randul gresit, trebuie sa ne lasati sa trecem. Acest rand e unul cu prioritate cand se va face imbarcarea in avion„, i-a spus blonda.

„Prioritate inseamna clasa I, corect?”, a intrebat-o barbatul de culoare pe femeia care devenise usor irascibila. „Da, insa ma scuzati, va vor striga si pe voi dupa ce ne urcam noi in avion”, a mai adaugat femeia care se afla in spatele lui.

Dupa ce l-a umilit in repetate randuri, Eclass Walker i-a spus blondei alaturi de care s-a si fotografiat urmatoarele: „Nu, sunt prea mare pentru a fi acceptat in vreo armata, doamna. Sunt doar un negru cu bani”. Imediat dupa aceasta replica, toti cei de pe aeroport au inceput sa il aplaude pe barbatul de culoare.

Subiecte în articol: replica femeie aeroport blonda
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare