Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post informativ în ziua desemnării noului premier

Antena 3, cel mai urmărit post informativ în ziua desemnării noului premier

Antena 3 a fost luni, 26 iunie, cand Mihai Tudose a fost desemnat noul premier al Romaniei, cel mai urmarit post de stiri din Romania, conform cifrelor furnizate de Kantar Media. Astfel, Antena 3 a obtinut o medie de 9.4% market share la nivelul intregii zile, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, la distanta confortabila fata de celelalte televiziuni din nisa si aproape 3 puncte fata de urmatorul clasat.

Ierarhia se pastreaza si in prime time, unde diferenta dintre Antena 3 si celelalte posturi a crescut. Avem, asadar, o medie de 8.8% market share in intervalul 19-24 pentru Antena 3, in timp ce RTV, Realitatea tv, B1 si Digi24 au obtinut, in ordine, 5%, 2.5%, 2.5%  si 2.4% cota de piata (target 18+urban).

De remarcat ca in intervalul 12:15 -13:00, cand se difuza Obiectiv, cu Oana Zamfir, si ulterior intre orele 15:15-16:00, cand la Antena 3 era Esential, cu AnaMaria Roman, postul nostru a fost lider de piata, ceea ce inseamna ca a fost cel mai urmarit post tv din intreaga tara, devansand inclusiv televiziunile generaliste (18+urban).

Minutul de aur a fost atins la ora 21:24, cand Antena 3 a inregistrat 6.1% rating, in timp ce se difuza emisiunea Sinteza Zilei, cu Mihai Gadea.

Pe targetul comercial, 18-49urban, singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International a fost de asemenea cel mai urmarit post al nisei, cu medii de 3.7% la nivelul intregii zile si 3.2% seara, in prime time.

Copyright ARMA DATA SRL

Antena 3 a fost, asadar, inca o data prima optiune informativa la evenimentele importante si va multumim pentru aceasta.

Subiecte în articol: Antena 3 mihai tudose
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB