Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, premiată la aniversarea Teatrului Nottara

Antena 3, premiată la aniversarea Teatrului Nottara

Antena 3 şi Antena 1 au fost premiate de conducerea Teatrului Nottara cu plachete de mulţumire pentru contribuţia adusă instituţiei de cultură.

Teatrul Nottara a fost pe punctul de a-şi pierde sediul anul trecut, după ce actorilor li s-a interzis să mai joace în clădirea cu bulină roşie.

Televiziunile trustului Intact au dus o campanie de sprijinire a actorilor în demesul lor pentru consolidarea imobilului. La 70 de ani de la înfiinţarea teatrului, actorii pot juca din nou în casa lor!

„Dorim să oferim plachete acelora care ne-au sprijint fizic și psihic și cu trup și cu suflet cu totul anul trecut cand a fost momentul acela de răscruce în care nu speram că astăzi vom putea să fim aici, în casa noastră și să sărbătorim 70 de ani.

Antena 3 a fost cea care a dat semnal anul trecut despre situația în care suntem. Televiziunile Trustului Intact au fost primele care s-au solidarizat cu actorii Teatrului Nottara în momentul în care aceştia au fost pe punctul de a-şi pierde sediul. Acum, în zi de sărbătoare, spectatorii se pot întoarce fără teamă la spectacole, iar cei care le+au fost alături artiştilor în tot acest timp, au fost recompensaţi de conducerea instituţiei”, a declarat Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara.

Subiecte în articol: Antena 3 Antena 1
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept