Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Campioana Europei e în corzi. Real Madrid a pierdut o calificare din 10 astfel de ocazii

Campioana Europei e în corzi. Real Madrid a pierdut o calificare din 10 astfel de ocazii

Chelsea are de întors pe Bernabeu acel 1-3 suferit pe Stamford Bridge. Mason Mount, Timo Werner, Marcos Alonso au cuvântul

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Cu o singură înfrângere în ultimele nouă meciuri de Champions League în fața echipelor engleze (5 victorii, 3 egaluri), istoria îi favorizează pe ”Los Blancos”. Madrilenii sunt pe val, iar în La Liga au mai făcut un pas către titlu după succesul cu Getafe, 2-0.

După acel 0-4 în El Clasico cu Barcelona, Real Madrid a demonstrat că rezultatul a fost un simplu accident. O singură dată din 10 ocazii, Real Madrid nu a reușit să se califice mai departe în Liga Campionilor după ce a câștigat la două goluri în deplasare. Ajax Amsterdam a reușit imposibilul.

Real a marcat cel puțin două goluri în ultimele trei victorii din Liga Campionilor, pe teren propriu, și vizează a doua apariție consecutivă în semifinalele competiției.

Având mare nevoie de un răspuns la înfrângerile pe teren propriu cu Real Madrid și Brentford, Tuchel a primit reacția pe care o spera împotriva lui Southampton, în Premier League. A marcat de șase ori. Suporterii ”albaștrilor” speră acum că Mason Mount, Timo Werner, Marcos Alonso sau Kai Havertz și-au făcut ”mâna” și sunt gata pentru un meci mare cu Real.

Presiunea e pe madrileni, care se gândesc acum să evite ”coșmarul” care li s-a întâmplat parizienilor în meciul cu ei.

Real se bazează pe Karim Benzema, atacantul care se află în mare formă, reușind hattrick-uri consecutive în Ligă, cu PSG și Chelsea.

FORMAȚII PROBABILE

Real Madrid:

Courtois - Carvajal, Nacho, Alaba, Mendy - Kroos, Casemiro, Modric -Asensio, Benzema, Vinicius Jr

Chelsea:

Mendy - Christensen, Silva, Rudiger - James, Kovacic, Kante, Alonso - Ziyech, Mount-Havertz

REAL MADRID-CHELSEA (marți, ora 22:00)

”Chelsea după ce a luat bătaie acasă, 4-1, rău de tot, a pierdut și cu Real Madrid, 3-, măcar a pierdut cu Real. Sigur că, în principiu, aș fi tentat să spun bate Real Madrid. Dar cred că se vor da oricum multe goluri, hai să zicem bate Real Madrid și se dau și peste 2,5 goluri. Sau nu. Mai rău, ambele echipe marchează sau se dau peste 2,5 goluri. Greu de crezut că Chelsea bate. E posibil să fie și un egal. Real Madrid le ajunge și un egal. Dar pe goluri, hai că pe goluri merge”

PRONOSTIC: 1&3+ (1.60 MOZZARTBET), GG3+ (2.00 MOZZARTBET)

Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai