Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Negru, de 18 ani liderul incontestabil al spectacolelor de Revelion!

Dan Negru, de 18 ani liderul incontestabil al spectacolelor de Revelion!

Peste 3.200.000 de români au urmărit Revelionul Starurilor 2018, la Antena 1.

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 18-lea an consecutiv, a fost si in acest an lider incontestabil de audienă pe toate segmentele de public.

Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2018, de la ora 23.40, a adunat în faa micilor ecrane 3.211.000 de romani din toata ara, Antena 1 înregistrând 18 puncte de rating i 35,8 cota de piaă. De asemenea, minutul de la miezul nopii a adunat în faa micilor ecrane 2.352.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată ara.

"Mi-am luat majoratul in revelioane. De 18 ani lider de piata, an de an! De acum incepe viata, de la 18 ani! Multumesc!", spune Dan Negru.

La nivelul publicului din toata tara, Antena 1 a obinut o audienă de aproape opt ori mai mare faă de ProTv!

Cel de-al 18-lea program de Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1, în intervalul orar 22,15 – 02.00, a obinut în acest an o audienă de aproape opt ori mai mare faă de principalul competitor, Pro TV, la nivelul publicului din întreaga ară!

Astfel, Antena 1 a condus în topul audientelor la nivelul publicului din toată ara cu o medie de 12,8 puncte de rating i 27 cotă de piaă, urmată de Romania TV, cu 5,8 puncte de rating i 12,2 cota de piata.

La minutul de aur, de la ora 23.40, 3.211.000 de români urmăreau Revelionul Starurilor 2018, cifrele înregistrate fiind de 18 puncte de rating si 35,8 cota de piaă.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obinut o audienă de peste sase ori mai mare faă de Pro TV


Antena 1, cu show-ul prezentat de Dan Negru, s-a situat pe primul loc i la nivelul publicului din mediul urban, cu 11 puncte de rating i 24,6 cotă de piaă, la o distană apreciabilă de PRO TV, clasat abia pe locul opt, cu doar 1,7 puncte de rating i 3,8 cota de piata, după Romania TV, Kanal D, National TV, TVR1, Etno si Antena 3.
În minutul de aur, de la 23.37, Antena 1 obinea un rating de 16 puncte i o cotă de piaă de 33,8 procente.

La nivelul publicul comercial, Antena 1 a obinut o audienă de cinci ori mai mare faă de ProTv.


Antena 1 îi păstrează supremaia i la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani, "Revelionul Starurilor - 2018" înregistrând pe acest segment de public 9,1 puncte de rating i 26,1 cotă de piaă, cu mai bine de cinci ori mai mult faă de ProTv, clasat pe locul al cincilea, cu doar 1,7 puncte de rating i 4,8 procente din cota de piaă.

În minutul de aur înregistrat pe acest segment de public, de la ora 23,41, Antena 1 a obinut un rating de 13,1 puncte i o cotă de piaă de 35,6 procente.

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat pentru al 18-lea an consecutiv de Dan Negru, a adus în faa telespectatorilor măti de basm, eroi de cinema i români celebri.

Astfel, la Revelionul Starurilor 2017, Florin Piersic a fost Bestia, din “Frumoasa i Bestia”, Alessandra Stoicescu l-a întruchipat pe Regele Nopii din “Game of Thrones”, Helmut Duckadam a fost un Zombi, iar Lidia Buble s-a costumat într-un drăgăla Troll galben. Cătălin Botezatu a fost o impozantă Maimuă din “Planeta Maimuelor”, Dinu Iancu Sălăjanu a devenit pentru câteva minute Optimus Prime din “Transformers”, pe când erban Copo s-a transformat în Ariel din “Mica Sirenă”. Viorica din Clejani s-a ascuns într-un Little Pony, Nea Mărin Barbu a devenit pentru o seară preedintele Statelor Unite, Donald Trump, în timp ce Adelina Pestriu a fost Zâna Măseluă.

De asemenea, Mirela Vaida, Pepe, Adriana Trandafir, Rona Hartner, Andreea Bănică, Anda Adam, Anca urcaiu, Andrei Duban, Maria Cârneci, Matilda Pascal-Cojocăria, Nicoleta Voica, Amna, Cezar Ouatu, Constantin Enceanu, Dan Helciug, Ionu Iftimoaie, Răzvan Popescu, Fly Project, Daniela Gyorfi au urcat, la rândul lor, pe scena Revelionul Starurilor prezentat de Dan Negru.

Show-ul „Chef de râs”, cu Vasile Muraru si Valentina Fătu, care a dat startul petrecerii de Revelion, la Antena 1, difuzat în intervalul orar 20.00 – 22.15, a fost lider de audienă la oraşe şi în toatã ţara. Minutul de maximă audienă, de la ora 22.14, a adunat în faa micilor ecrane 2.415.000 de telespectatori din toată ara.
La nivelul publicului din toatã ara, Antena 1 a înregistrat, în medie, 8,4 puncte de rating i 16,3 cota de piaă, urmată de Pro TV, cu 6,7 puncte de rating si 13 cota de piaă i de Kanal D, cu 5,9 puncte de rating i 11,3 cota de piata.

Antena 1 rămâne lider i la nivelul publicului de la orae, cu 7,8 puncte de rating i 16,1 de procente din cota de piaă, urmată de Pro TV, cu doar 6,9 puncte de rating i 14,3 cota de piata.

În noaptea de Revelion, Vasile Muraru i Valentina Fătu au adus în faa telespectatorilor Antenei 1 o nouă ediie a emisiunii “Chef de râs”, cu muzică i voie bună.

Momentele umoristice pe care le-au susinut cei doi îndrăgii actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” au făcut i în acest an deliciul publicului. Alături de ei s-au aflat, de data aceasta, vedete precum Simona Gherghe, Rică Răducanu, Maria Dragomiroiu i Connect-R care, în cadrul scheciurilor, au interpretat diferite personaje.

Momentele muzicale i-au avut in prim plan pe Viorica i Ioniă din Clejani, Taraful Cleante, Feli, Maria Dragomiroiu i Connect-R, iar Vlad Grigorescu i Comedy Zebra Show au adus pe scena de la "Chef de ris" numere speciale de magie i umor.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National

Perioada 31 decembrie 2017



 

 

 

 

 

Subiecte în articol: audiente revelion Dan Negru Antena 1
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera