Antena 3 CNN Actualitate De ce nu ar fi putut Cristina Ţopescu să se sinucidă. Psiholog: ”Nu-şi lăsa de izbelişte animalele pe care le iubea nespus!”

De ce nu ar fi putut Cristina Ţopescu să se sinucidă. Psiholog: ”Nu-şi lăsa de izbelişte animalele pe care le iubea nespus!”

Cristina Ţopescu a murit. Speculaţiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai îndrăgite jurnaliste nu au întârziat să apară. După ce a fost descoperită fără viaţă în casa în care locuia singură, despre Cristina Ţopescu s-a vorbit în spaţiul public şi despre posibilitatea unei sinucideri.

Psihologul Lorena Diaconescu a vorbit la un post de televiziune despre depresie, afecţiune de care suferea, se pare, şi Cristina Ţopescu. Aceasta a explicat cum un om care iubeşte animalele, aşa cum era şi Cristina Ţopescu, cărora li se dedică în totalitate, nu se gândeşte să-şi ia viaţa, indiferent de toate problemele pe care le-au avea, scrie Adevărul.

"Sigur că depresia nu trece de la sine, iar ajutorul specialistul şi al familiei, al prietenilor este esenţial. Vă spun însă de ce nu cred că este vorba despre o sinucidere. Cristina Ţopescu nu-şi lăsa de izbelişte animalele de companie pe care le iubea nespus şi pentru care lupta în fiecare zi", a explicat psihologul.

De asemenea, aceasta şi-a exprimat nedumerirea în legătură cu faptul că cei din jurul ei nu au insistat să vadă dacă este bine, atunci când nu au mai reuşit s-o contacteze, să afle cum se simte, să ne asigurăm că nu este în vreun pericol, chiar dacă singură alesese o anumită izolare.  

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor