Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN În ce stare se află femeia târâtă de tramvai în București. Cum explică societatea de transport incidentul

În ce stare se află femeia târâtă de tramvai în București. Cum explică societatea de transport incidentul

O mamă a fost târâtă de tramvaiul care a plecat din staţie înainte ca ea să apuce să urce, în București. Femeia abia îşi urcase copilul în cărucior când a fost prinsă între uşi. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

de Corina Matlinschi    |   

Starea femeii este stabilă. A fost lovită la un picior, are dureri mari și vânătăi pe tot corpul. Aceasta a fost prinsă între tramvai și bordură în momentul în care mijlocul de transport în comun a plecat din stație. Soțul ei era în interior și a reușit să prindă căruțul în care se afla copilul cu câteva momente înainte ca ușile să se închidă.

Vatmanul le-a spus polițiștilor că nu ar fi observat-o pe femeie. Serviciul de transport public în comun București a transmis că ușile s-au închis pur și simplu. În acea zi, tramvaiul nu a mai avut nicio defecțiune.

Vatmanul nu mai are voie să iasă pe teren până când nu se finalizează cercetarea disciplinară. Polițiștii brigăzii rutiere au deschis o anchetă penală.

 

Subiecte în articol: tramvai București femeie lovita
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept