Antena 3 CNN Timp liber Muzică Gafa făcută de compozitorul piesei pentru Eurovision. ”Nici presa internațională nu știe chestia asta”

Gafa făcută de compozitorul piesei pentru Eurovision. ”Nici presa internațională nu știe chestia asta”

de M.Z.    |   

Eurovision 2017. Scandal în jurul piesei care va reprezenta România la Eurovision 2017. Mihai Alexandru, compozitorul piesei „Yodel it!”, a făcut o dezvăluire care vine în dezavantajul țării noastre, potrivit Ziarulring.ro.

Eurovision 2017. Mai exact, el a recunosut că melodia a fost compusă pentru o formație din Elveția, însă a fost refuzată. Ulterior, compozitorul a înscris piesa la Selecția Națională Eurovision din România, în acest fel explicându-se faptul că ea nu are nimic românesc.

Eurovision 2017. „ (...) Nici presa internațională nu știe chestia asta... Piesa a fost făcută pentru formația Timebelle din Elveția. După aceea, ei au primit o piesă din Suedia, la care au rămas pentru că au tras managerii și toată lumea, venind cu foarte multe garanții acei suedezi și au renunțat la mine și la proiectul meu. Așa că am rămas cu piesa și a trebuit să fac ceva cu ea până la urmă”, a declarat Mihai Alexandru.

Subiecte în articol: Eurovision 2017 Eurovision Elvetia
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are