Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Otrava albă pe care o consumăm în fiecare zi. Acest aditiv este mai nociv decât zahărul sau sarea

Otrava albă pe care o consumăm în fiecare zi. Acest aditiv este mai nociv decât zahărul sau sarea

de S.T.    |   

Glutamatul de sodium E621 este aditivul adăugat în toate alimentele şi în toate preparatele din restaurante, scrie healthylifetricks.com.

Glutamatul de sodiu creşte pofta de mâncare, determinându-i pe oameni să mănânce exagerat de mult.

Substanţa se găseşte în cârnaţi, salam, chipsuri, mixurile pentru supă, alimente conservate şi bere, iar companiile din industrie o utilizează pentru a oferi savoare alimentelor de proastă calitate şi pentru a reduce costurile de producţie.

Subiecte în articol: zahar restaurante alimente
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta