Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini impresionante cu Autostrada Bucureștiului A0: Se deschide circulația pe noul pasaj

Imagini impresionante cu Autostrada Bucureștiului A0: Se deschide circulația pe noul pasaj

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță faptul că este dat în folosință noul pasaj peste Autostrada Bucureștiului, pe sectorul construit între Glina și Vidra.

de Mia Lungu    |   

”Marți, 12.03.2024, ora 9.00, se deschide traficul rutier pe noul pasaj construit din DN4 peste A0, în cadrul contractului pentru construcția lotului 1 al Autostrăzii de Centură București Sud, între Glina și Vidra.

Până la finalizarea lucrărilor, circulația pe pasaj se va desfășura pe o singură bandă de circulație corespunzătoare fiecărui sens de mers!”, arată un anunț al CNAIR.

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, a fost în vizită pe șantier, săptămâna trecută și a anunțat că a început etapa de prerecepție pentru următorul tronson de autostradă care va fi dat în trafic.

”Sunt pe șantierul Lotului 1 SUD al Autostrăzii Bucureștiului A0, între DN5 Jilava și DN4 Popești-Leordeni, pentru care a început etapa de prerecepție necesară dării în trafic.

În funcție de finalizarea ultimelor lucrări, a etapelor de prerecepție și de recepție, dar și a ultimelor verificări necesare, vom da în trafic acest tronson de autostradă în această lună, cuprins între DN5 și DN4.

Lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului - A0 Sud are o lungime de 16,9 km, cuprinsă între localitățile”, arată secretarul de stat.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
O tânără de 17 ani a murit nevinovată în Timişoara