Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru explică cine sunt copiii diamant: "Se nasc cu vibrațiile cele mai înalte"

Lidia Fecioru explică cine sunt copiii diamant: "Se nasc cu vibrațiile cele mai înalte"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, cine sunt copiii de diamant și ce trebuie să facă părinții cu acești copii minune.

de Andreea Ştefan    |   

”Copiii de diamant se nasc în această perioadă și vor fi din ce în ce mai mulți care transced negativitatea. Ei nu acceptă și nu o bagă în seamă. Ei terc simplu de tot peste aceste momente de negativitate, fără a o băga în seamă. Ei văd dincolo de ce vedem noi, simt dincolo de ce simțim noi, văd altfel lucrurile.

Poate că și chestia asta de ecologie, de verde, de tot ce înseamnă planeta, o planetă altfel, ei au această capacitate de a trece peste lucrurile astea negative și vin pe pământ în viața oamenilor, se nasc în familii speciale, unde cer toată dragostea și toată atenția.

Copiii de diamant, salvatorii planetei

De foarte multe ori, acești copii sunt diagnosticați cu o tulburare de activitate, sunt hiperchinetici, pentru că sunt într-o veșnică mișcare, deși și un alt diagnostic este de autiști, dar, de foarte multe ori, acești copii vin cu o menire specială pe pământ. Se spune că ei vor fi salvatorii planetei.

De obicei, sunt genii, au această trăsătură de a fi foarte, foarte deștepți și de a deveni genii. Genii de inventivitate, de creație, de foarte multe lucruri de care noi ceilalți suntem mai puțin capabili.

Copiii de diamant vin să ne pună cu picioarele pe pământ

Ei vin cu această misiune de a ne întoarce pe noi la pământ, de a ne pune cu picioarele pe pământ. E foarte importantă chestia asta să o știm. Când avem un copil în familie de genul acesta, nu este atât de ușor de gestionat situația, dar întotdeauna știi că o muncă de genul acesta este răsplătită de către Univers.

Acest gen de copii cer toată atenția și un membru al familiei este într-un sacrificiu suprem. Eu le-aș decora pe mamele care au răbdarea și bunăvoința și toată dragostea pentru a crește acest gen de copii, pentru că nu este ușor.

De obicei, atunci când apare într-o încăpere un copil de genul acesta el strălucește, se face sesizabil instantaneu. Sunt foarte mulți care duduie de întrebări. Dacă întâlnim acești copii și vedem că au tendința de a se impune în creativitate, să îi ajutăm să facă lucrurile astea

Acești copii au nevoie de o educație specială, pentru că misiunea lor pe acest pământ este de a alinia planeta ”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Subiecte în articol: copiii diamant Lidia Fecioru
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște