Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, leacul zilei pentru cei care au avut COVID: ”Deja îmbunătățirea se vede din a doua zi”

Lidia Fecioru, leacul zilei pentru cei care au avut COVID: ”Deja îmbunătățirea se vede din a doua zi”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Leacul Zilei al emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, beneficiile pe care le poate avea un amestec simplu.

de Andreea Cigolea    |   

Bioenergoterapeutul a explicat cum se poate face o rețetă pe care o pot lua mulți cei care au avut infecția cu COVID. Este benefică pentru plămâni și se consumă de 3 ori pe zi.

”Pentru că sunt foarte mulți care au bolit de COVID și au rămas cu sensibulitate pulmonară și bronșică există o rețetă foarte bună. Se iau 100 gr de hrean, 100 gr usturoi, 100 gr ceapă și 300 gr de miere. Totul se amestecă la un loc și se ia de 3 ori pe zi câte o lingură. Deja îmbunătățirea se vede din a doua zi. Putem pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau un blender pentru a ieși totul mai rapid” a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru leacul zilei pentru bronșită. ”Este foarte simplu, bem în fiecare seară”

”Suntem în perioadă rece și ne tușesc copiii, mai tușim și noi, nu e obligatoriu să avem SARS-CoV-2, există și viroze, o bronșită cronică. Se fierb 250ml de lapte, îl lăsăm să se răcească puțin după care amestecăm într-un blender o linguriță de unt topit, o jumătate de linguriță de bicarbonat și un gălbenuș de ou. Batem bine și bem. Pentru adulți se poate adăuga și o lingură de cognac. Se face 5 zile acest tratament, bem o dată pe zi, seara înainte de culcare” a spus Lidia Fecioru la Antena 3. 

Subiecte în articol: Lidia Fecioru
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic