Antena 3 CNN Actualitate Locale 56 de maşini distruse de un bărbat beat, la Braşov. Vandalul a fost reţinut de jandarmi

56 de maşini distruse de un bărbat beat, la Braşov. Vandalul a fost reţinut de jandarmi

Lanţ incredibil de distrugeri lăsat în urmă de un beţiv, la ieşirea din club, în Braşov. Bărbatul a distrus astă noapte 56 de maşini înainte să fie oprit de un echipaj de jandarmi.

de Ovidiu Stan    |   

Un record incredibil cum nu s-a mai întâmplat în municipiul Braşov. 

Bărbatul de 44 de ani a petrecut până la 4 dimineaţa în club, iar în drum spre casă, beat fiind, a început să lovească toate autoturismele întâlnite în cale. 

A lovit cu pumnii şi picioarele oglinzile laterale, stopurile şi chiar portierele mainilor le-a îndoit. 

Practic, a luat la rând tot ce a prins din cartierul Scriitorilor, de exemplu. În total, a devalizat 56 de maşini fără ca cineva să se sesizeze. 

Abia când a ajuns pe ultima stradă, un cetăţean a sunat la 112 (la ora 05:25) şi un echipaj de jandarmi şi unul de poliţişti l-au prins pe individ, l-au imobilizat şi l-au dus la Secţie.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

În cauză, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Subiecte în articol: Brașov masini distruse vandalism
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște