Antena 3 CNN Actualitate Locale O angajată a Spitalului Municipal din Hunedoara a fost agresată în instituție

O angajată a Spitalului Municipal din Hunedoara a fost agresată în instituție

O angajată a Spitalului Municipal din Hunedoara a fost agresată de un bărbat în timp ce se afla în vestiarul unităţii medicale, autorul faptei fiind reţinut de personalul de pază şi predat poliţiştilor, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Suspectul, în vârstă de 40 de ani, este cunoscut cu antecedente penale, el fiind eliberat anul trecut din închisoare după o condamnare pentru viol şi tâlhărie. 

Victima, angajată în compartimentul administrativ al spitalului, le-a relatat poliţiştilor că bărbatul a intrat în vestiar, a împins-o, iar femeia s-a lovit în zona spatelui. În urma agresiunii, femeia de 43 de ani a primit îngrijiri medicale de specialitate, dar nu a fost nevoie să fie internată.

"Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţia continuă cercetările în acest caz.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: spital Hunedoara institutie angajata
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai