Antena 3 CNN Life Culinar Până acum ai făcut greşit cafeaua. Iată cum se prepară corect licoarea din fiecare dimineaţă

Până acum ai făcut greşit cafeaua. Iată cum se prepară corect licoarea din fiecare dimineaţă

Prea puţine sunt cei care ştiu cu adevărat să prepare o cafea, deşi aproape toţi facem asta zi de zi, după ce ne dăm jos din pat.

de M.Z.    |   

Cafeaua îşi intensifică aroma dacă după măcinare o amesteci cu puţină sare şi capătă un gust deosebit, dacă se pun câteva cristale de sare în apa din ibric, înainte de fierbere. De asemenea, licoarea va avea o aromă grozavă dacă pui în ibric şi o bucăţică de ciocolată, potrivit avantaje.ro.

Cafeaua prăjită, de calitate bună, are culoarea tutunului – galben-ruginiu. Bobul este mat, aspru la pipăit, tare, dacă îl aruncăm pe masă, sare. Când cafeaua este prea lucioasă, e semn că a fost unsă cu grăsime, ca să i se mărească greutatea.

Contrar a ceea ce se crede, cafeaua nu numai că oferă energie, dar ajută şi la arderea grăsimilor, protejează ficatul şi îmbunătățește performanțele fizice.
 

Subiecte în articol: cafea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Categoria de angajaţi români care vor putea primi 500 de lei