Antena 3 CNN Actualitate Locale Pasagerii unui avion care circula pe ruta Satu Mare-Londra au fost evacuaţi de urgenţă: "S-a simţit miros de combustibil"

Pasagerii unui avion care circula pe ruta Satu Mare-Londra au fost evacuaţi de urgenţă: "S-a simţit miros de combustibil"

Clipe de panică pentru pasagerii unui avion care circula pe ruta Satu Mare-Londra. Ei au fost evacuaţi de urgenţă, după ce pilotul a simțit miros de fum şi combustibil în aeronavă.

de Claudia Popovici    |   

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc sâmbătă după amiază, pe aeroportul Satu Mare, acolo unde cursa către trebuia să decoleze cu destinația Londra a fost anulată, iar pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă la ordinul pilotului care a şimţit miros de fum şi combustibil în aeronavă.

Urmare verificărilor, echipajul de pompieri al aeroportului au constatat că nu este vorba despre un incendiu şi s-a așteptat intervenția şi verificarea amănunțită a aeronavei de către echipele tehnice din Debrecen, specializate în acest sens.

Pe de altă parte, unii pasageri s-au arătat nemulțumiți de întârzieri şi de modul în care s-a desfășurat evacuarea.

”O stewardesă ne-a spus să ieșim de urgență și să lăsăm bagajele în avion, asta a fost pe la 19.10. A fost și un domn în scaunul cu rotile. Se pare că avea ceva probleme mai grave.

A avut priority boarding. L-a îmbarcat primul, iar când au spus să eliberăm aeronava, pe el l-au scos ultimul. Iar scaunul i-a rămas în avion” a spus un pasager pentru presasm.ro.

Între timp problemele au fost remediate, iar pasagerii urmează să reia cursa spre Londra în această după amiază.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"