Antena 3 CNN Politică Primarul din Berevoeşti s-a suspendat din PSD, după cazurile de sclavie

Primarul din Berevoeşti s-a suspendat din PSD, după cazurile de sclavie

de M.Z.    |   

Primarul din Berevoeşti, Florin Proca, s-a retras temporar din PSD, pentru "a proteja imaginea partidului", edilul conducând în continuare localitatea unde s-au înregistrat cazurile de sclavie în urma cărora 37 de persoane au fost arestate preventiv, iar una se află în arest la domiciliu.

Preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca, a declarat, miercuri, că primarul din Berevoeşti, Florin Proca, s-a retras din PSD la scurt timp după apariţia scandalului sclaviei.

"La scurt timp după scandalul de la Berevoeşti, primarul a făcut o cerere de suspendare din partid. Motivul este acela de a nu târî PSD în acest scandal. E o decizie corectă, aşa că cererea i-a fost aprobată. Peste trei - şase luni, când se va lămuri situaţia, îi va fi încetată suspendarea", a spus Şerban Valeca.

Un număr de 38 de persoane au fost reţinute în urma a 40 de percheziţii din Berevoeşti, iar 37 au fost apoi arestate preventiv, cu excepţia unei femei care a primit arest la domiciliu pentru că face dializă. 

În localitatea argeşeană Berevoeşti, anchetatorii susţin că, din 2008 şi până în prezent, mai multe grupuri infracţionale au recrutat 40 de persoane minore şi majore şi le-au constrâns, prin inducere în eroare sau chiar răpire, la executarea de munci sau la practicarea cerşetoriei.
 

Sursă: Mediafax
Subiecte în articol: sclavi Argeş
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept