Antena 3 CNN Actualitate Profesor din Iași înregistrat făcând avansuri unei eleve: „Îţi fac cadou un puloveraş, un bănuţ”

Profesor din Iași înregistrat făcând avansuri unei eleve: „Îţi fac cadou un puloveraş, un bănuţ”

Un cadru didactic de la Colegiul „Mihai Sadoveanu” din Iaşi este investigat atât de poliţişti, cât şi de reprezentanţii inspectoratului şcolar, după ce ar fi făcut avansuri unei eleve de clasa a XII-a. Profesorul de sport Petrică Angheluş a ajuns în vizorul anchetatorilor după ce ar fi purtat o conversaţie telefonică cu o elevă de 19 ani, originară din Republica Moldova, căreia i-ar fi propus să iasă cu el la un suc, scrie adevarul.ro.

Înregistrarea audio a fost publicată de site-ul televiziunii Bit Tv, autenticitatea ei fiind recunoscută de reprezentanţii şcolii.

Potrivit sursei citate, profesorul Petrică Angheluş ar fi sunat-o în mod repetat pe elevă, propunându-i să se vadă cu el, însă eleva a refuzat motivând că nu vorbeşte cu persoane străine. Potrivit înregistrării, profesorul îi spune elevei că „este un om în toată firea, nu un puţoi” şi că dacă ar ieşi cu el îi va face cadou „un puloveraş, un bănuţ”.

„Îmi eşti dragă şi ştiu că îţi place viaţa şi viaţa e făcută ca să fie trăită, despre asta este vorba”, spune cadrul didactic, conform înregistrării.

Subiecte în articol: profesor de sport
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are