Antena 3 CNN Actualitate Media Reacția fermă a lui Victor Ciutacu și Mircea Badea după articolul despre copilul adoptat al familiei Dăncilă

Reacția fermă a lui Victor Ciutacu și Mircea Badea după articolul despre copilul adoptat al familiei Dăncilă

Mircea Badea și Victor Ciutacu au reacționat după un articol controversat apărut în Libertatea pe tema copilului pe care l-a adoptat premierul Viorica Dăncilă.

Articolul a stărnit un val de comentarii critice, mai mulți comentatori invocând, printre altele, intratul cu bocancii în viața privată a familiei Dăncilă.

"Ați intrat cu bocancii în viața și în sufletul unei familii ! Nu am agreat-o niciodată pe d- na Dăncila ca om politic dar ca om,o felicit pentru ce a făcut , înfiind un copil. Celor care scriu mizerii inutile, să le fie rușine , să îi judece Dumnezeu !", a scris Dora-Maria pe Facebookul lui Cătălin Tolontan. 

Printre cei care au reacționat ferm s-au aflat și jurnaliștii Victor Ciutacu și Mircea Badea.

"Zilele trecute, în direct, Cătălin Tolontan ne spunea că nu e de acord cu modul cum facem noi presă. Nu l-a oprit nimeni s-o zică. După mizeria de azi, pe care o promovează și o girează, cu fiul adoptat al familiei Dăncilă, chiar mă bucur că nu facem presă la fel", a scris Victor Ciutacu, pe Facebook. 

Mircea Badea a reacționat și el. „Băi, Tolontan, generatorul de vome viermănoase, stai relaxat în legătură cu copilul adoptat de Dăncilă. I l-a vândut Werner, ok?”. 

Mesaje de simpatie și de la adversari

Un important lider al PNL, Adriana Săftoiu, a reacționat și el la articol. "Motive să o felicit pe doamna Dăncilă nu prea am avut. Astăzi, însă, m-a suprins plăcut pentru o decizie pe care a luat-o la 26 de ani. E o decizie care m-a făcut întotdeauna să privesc cu admirație acele familii care și-au asumat această responsabilitate. Nu știu care a fost interesul de a prezenta public subiectul, dar a reușit să mă determine să o privesc cu simpatie pe dna Dăncilă, pentru prima dată.", a scris doamna Săftoiu, pe Facebook. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România