Antena 3 CNN Actualitate Reacția Principelui Nicolae după incidentul de la Casa Regală

Reacția Principelui Nicolae după incidentul de la Casa Regală

de S.T.    |   

Principele Nicolae a scris pe Facebook că incidentul de la Casa Regală este parte dintr-un joc murdar în care nu vrea să intre din respect pentru bunicul său, Regele Mihai.

„Ma intristeaza profund si nu inteleg agresivitatea CR de a face tot posibilul de a ma impiedica sa imi vad bunicul si de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra in acest joc murdar. Voi alege sa-mi respect bunicul in aceste momente dificile pentru ca asa se cuvine si asa este crestineste”, a scris principele pe Facebook.

Reacţia vine după ce Biroul de Presă al Regelui Mihai I a anunţat că la poliţia elveţiană a fost înaintată o plângere după ce marţi seară Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativă de violare a domiciliului Majestăţii Sale, la reşedinţa din Elveţia. Potrivit sursei citate, incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtăşanie de la trimisul mitropolitului Europei Occidentale şi Meridionale, Iosif.

În cursul zilei de luni, Casa Regală a anunţat că starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată.

Citiți și:

Noi detalii despre bătaia în care a fost implicat Principele Nicolae, cel care a forțat intrarea în casa Regelui Mihai

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident