Antena 3 CNN Actualitate Media Un concurent șochează juriul la iUmor! Ce spune Cheloo despre glumele unui ieșean

Un concurent șochează juriul la iUmor! Ce spune Cheloo despre glumele unui ieșean

iUMOR LIVE. Un concurent reu

Vasi Borcan este un bărbat din Iai care la vârsta de 12 ani a fost imobilizat în scaun cu rotile din cauza unei distrofii musculare, dar care, în ciuda faptului că i-a pierdut fora fizică, a dovedit o tărie psihică extrem de rară. Viaa m-a pus în situaia de a-mi înfrunta temerile, reinerea, ruinea chiar”, a spus Vasi, care pentru numărul său de stand-up s-a bazat pe autoironia sa i a glumit pe seama neajunsurilor de care se lovete în viaa de zi cu zi. ”A venit cu nite glume care pe mine m-au ocat! Îi trebuie foarte multă foră interioară ca să faci asta”, a spus Cheloo.

Mai mult, actorul Mihai Bendeac i-a mărturisit i el căputerea de care dă dovadă Vasi îl inspiră. ”În astfel de situaii, îmi dau seama cât de penibil sunt, cât de ridicol sunt ca om atunci când, ca o divă proastă, încep să mă plâng i să spun că am un milion de probleme. Aproape sigur că nu mă voi schimba, dar vă mulumesc că mi-ai reamintit că sunt penibil atunci când sunt depresiv”, a spus Mihai.

În fiecare sâmbătă, Delia, Mihai Bendeac i Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concureni neateptai, din întreaga lume, dar vor fi nevoii să se reîntâlnească i cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situaiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obine suficiente voturi, se întrevede o soluie – juraii vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent i să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenii care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediii va fi anunat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, i se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoită de o ediie specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonaii pot vedea tot ce se întâmplă în culise i vor avea acces nelimitat i necenzurat la numere integrale din cel de-al aselea sezon i momente care nu s-au văzut la televizor.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile