Antena 3 Be EU Adina Vălean: "UE îşi propune să reducă impactul gazelor cu efect de seră. Trebuie să decarbonizăm peste 90% până în 2050"

Adina Vălean: "UE îşi propune să reducă impactul gazelor cu efect de seră. Trebuie să decarbonizăm peste 90% până în 2050"

de Georgiana Adam    |    25 Sep 2021   •   14:54
Adina Vălean: "UE îşi propune să reducă impactul gazelor cu efect de seră. Trebuie să decarbonizăm peste 90% până în 2050"
Sursa foto: Antena 3

Peste nouă miliarde de euro sunt prevăzute în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), doar pentru modernizarea transportului în România. 

Comisarul european pentru Transport, Adina Vălean, a explicat sâmbătă, la emisiunea Be EU, de la Antena 3, care sunt oportunitățile pe care le are acum țara noastră de a investi bani europeni în infrastructura de transport. 

"UE îşi propune să reducă impactul gazelor cu efect de seră. Trebuie să decarbonizăm peste 90% până în 2050", a spus comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, astăzi, la Antena 3, în emisiunea Be EU, filmată în trenul european Connecting Europe Express.

Trenul european tranzitează 26 de ţări europene şi are peste 100 de opriri.

"Multimodalitatea înseamnă o trecere foarte uşoară între mijloacele de transport. Foarte multe lucruri pe care trebuie să le facem", a adăugat Adina Vălean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close