Antena 3 CNN Be EU Școala Europeană de la Bruxelles caută profesori. Salariile ajung la 6.000 de euro

Școala Europeană de la Bruxelles caută profesori. Salariile ajung la 6.000 de euro

Școala Europeană de la Bruxelles caută profesori şi a anunţat organizarea unui concurs, informează Ministerul Educaţiei de la noi.

Școala Europeană de la Bruxelles caută profesori. Salariile ajung la 6.000 de euro
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    05 Mai 2021   •   11:32

Salariile pentru un astfel de post sunt între 4.000 și 6.000 de euro, iar candidații se pot înscrie până pe 14 mai 2021, prin depunerea dosarelor la Registratura Ministerului Educației.

Dosarele de înscriere, până pe 14 mai

"Dosarele de înscriere, inclusiv cele transmise prin poștă, care nu sunt înregistrate la Registratura ME până în ziua de 14 mai 2021, inclusiv, ora 14.00, nu pot intra în concurs", potrivit calendarului.

Este vorba despre trei posturi scoase la concurs, pentru Matematică cu predare în limba engleză, Chimie-fizică/Științe integrate cu predare în română și germană, franceză sau engleză și Consilier educativ ("Advisor" - poziție specifică școlilor europene) pentru care este nevoie de cunoașterea limbilor română, engleză și franceză.

Conform calendarului, rezultatele verificării administrative a dosarelor sunt afișate pe 17 mai 2021, la sediul Ministerului Educației. Planificarea interviului este anunțată tot pentru 17 mai, doar fizic la Ministerul Educației.

Rezultatele finale, afişate pe 24 mai

Pe 18 mai, candidații vor susține o probă interviu. În aceeași zi sunt planificate afișarea rezultatelor obținute la interviu și afișarea la sediul ministerului a planificării probei scrise.

Proba scrisă și afișarea rezultatelor vor fi pe 19-20 mai 2021. Contestațiile se depun pe 21 mai, iar rezultatele finale vor fi anunțate tot la sediul Ministerului Educației, pe 24 mai 2021.
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close