Antena 3 Be EU Cum a reacționat Europa la ultimele măsuri politice luate de Donald Trump

Cum a reacționat Europa la ultimele măsuri politice luate de Donald Trump

30 Ian 2017   •   11:52
Cum a reacționat Europa la ultimele măsuri politice luate de Donald Trump

Europenii sunt cu ochii pe Trump în aceste momente și pe ceea ce face președintele SUA în această perioadă. Sabina Iosub a prezentat în cadrul Be EU, la Antena3, câteva subiecte de interes major la care au apărut reacții.

Francois Hollande, președintele Franței
„Când președintele SUA face afirmații despre Europa și dă Brexit-ul drept exemplu pentru alte state, sunt de părere că trebuie să reacționăm”.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei - via purtătorul de cuvânt
„Cancelarul regretă interdicția de intrare în Statele Unite impusă de guvernul american refugiaților și cetățenilor din unele țări”.

Vera Jurova, comisar european pe Justiție
„Avem nevoie de reasigurări în ceea ce privește viața privată a persoanei”.

Ultimul comentariu se referă la cea mai recentă posibilă măsură ce ar putea fi luată de Statele Unite ale Americii și care face referire la felul în care noi, cetățenii care mergem în SUA, să „arătăm totul”. 

E o îngrijorare destul de importantă în aceste momente în Uniunea Europeană față de ce se întâmplă în SUA. Reacțiile oficiale sunt doar la nivel de comentarii în acest moment”, a arătat Sabina Iosub.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close