Antena 3 CNN Be EU Be EU. Marile industrii trebuie repornite, călătoriile nu se vor relua curând

Be EU. Marile industrii trebuie repornite, călătoriile nu se vor relua curând

În urmă cu 70 de ani, se punea piatra de temelie a Uniunii Europene. Azi, vom vedea cum arată UE şi ce beneficii aduce apartenenţa la ea. Anul trecut, liderii UE erau la Sibiu, iar acum toţi învăţăm despre distanţarea socială.

Be EU. Marile industrii trebuie repornite, călătoriile nu se vor relua curând
de M.Z.    |    09 Mai 2020   •   13:35

Mai mult, în ce priveşte călătoriile, un semnal important a fost tras vineri de Comisia Europeană care spune că toate ţările Schengen şi non-Schengen să respecte măsurile de acum, astfel că dacă nu sunt esenţiale călătoriile, atunci ele să fie prelungite cu încă 30 zile.

Acest lucru înseamnă că vom putea călători, parctiv, după 15 iunie. Abia de atunci se va putea discuta de felul în care vom putea călători.

"Industria turismului e importantă, sunt state care trăiesc din asta, astfel că va fi dificil să găsim un echilibru între aceste două cerinţe", a spus Marian Jean Marinescu, europalmentar PPE, sâmbătă, la emisiunea Be EU, de la Antena 3.

"Marile industrii trebuie repornite relaxând ajutoarele de stat, să beneficieze de sprijin ca să repornească", a recomandat Dan Nica, liderul Delegației PSD din Parlamentul European, la Be EU.

Be EU. Marile industrii trebuie repornite, călătoriile nu se vor relua curând

×
Subiecte în articol: be EU calatorii
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close