Antena 3 CNN Be EU Parlamentul European lucrează în grupurile politice și în comisiile de specialitate. Agenda de săptămâna aceasta

Parlamentul European lucrează în grupurile politice și în comisiile de specialitate. Agenda de săptămâna aceasta

Parlamentul European lucrează săptămâna aceasta în grupurile politice și în comisiile de specialitate.

Parlamentul European lucrează în grupurile politice și în comisiile de specialitate. Agenda de săptămâna aceasta
Sursa foto: Antena 3
de Sabina Iosub    |    10 Feb 2022   •   00:09

Luni, subcomisia de securitate și apărare a avut un schimb de opinii cu Florence Parly, ministrul forțelor armate franceze, pe subiectul priorităților Uniunii Europene în zona de securitate și apărare, sub președinția Franței.

Comisia economică și de afaceri monetare i-a avut invitați la discuții pe Valdis Dombrovskis, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene și pe Paolo Gentiloni, Comisarul pe Economie, dar și pe Christine Lagarde, președintele Băncii Centrale Europene.

Comisia de petiții pe de altă parte a abordat tema sensibilă a exploatărilor forestiere ilegale. În acest sens a fost prezentat și un proiect de propunere de rezoluție.

Comisia pentru piață internă și protecția consumatorului a avut noi dezbateri asupra legislației din zona de digital: digital service act și digital market act.
Președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, s-a întâlnit marți cu premierul Belgiei, Alexander De Croo, joi are o întrevedere cu președintele Maltei, George Vella, iar vineri cu ambasadorul Statelor Unite la Uniunea Europeană, Mark Gitenstein.

Săptămâna ce vine Parlamentul European se reunește în plen la Strasourg.

×
Subiecte în articol: be EU Parlamentul European
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close