Antena 3 CNN Be EU Parlamentul European dezbateri importante în comisiile de specialitate privind transportul şi agricultura

Parlamentul European dezbateri importante în comisiile de specialitate privind transportul şi agricultura

Săptămâna aceasta Parlamentul European lucrează în comisiile de specialitate. În cea de Transporturi, europarlamentarii au dezbătut, împreună cu comisarul Adina Vălean, viitorul transporturilor care se axează pe înverzirea lor și pe digitalizare.

Parlamentul European dezbateri importante în comisiile de specialitate privind transportul şi agricultura
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2021   •   23:00

Europarlamentarii au dezbătut, împreună cu comisarul Adina Vălean, Strategia pentru o mobilitate inteligentă și sustenabilă. Este vorba despre o platformă pentru viitorul transporturilor care se axează pe înverzirea lor și pe digitalizare.

Comisia de Agricultură din Parlamentul European l-a invitat la discuții pe comisarul Wojciechowski. Subiectul dezbaterii: impactul acordurilor de comerț asupra agriculturii europene.

Totodată, comisia a votat opinia sa cu privire la politica de coeziune și strategiile regionale de mediu în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Pe de altă parte, comisia pentru egalitatea de gen și drepturile femeilor a avut o audiere cu experți pe o temă delicată: problema de gen în raport cu munca precară, sărăcia, diferența de remunerare între femei și bărbați și salariile minime.

 

×
Subiecte în articol: be EU Be EU Info Parlamentul European
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close