Rovana Plumb: În Parlamentul European eu nu am mai văzut europarlamentari care să voteze împotriva propriei țări, cum fac cei de la PNL

de D.G.    |    13 Mai 2019   •   17:55
Rovana Plumb: În Parlamentul European eu nu am mai văzut europarlamentari care să voteze împotriva propriei țări, cum fac cei de la PNL foto: captura video

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb afirmă că își dorește să meargă din nou în Parlamentul European pentru a continua activitatea pe care și-a desfășurat-o în fiecare poziție în care a fost responsabilizată și promovată, dar și pentru a apăra cât mai bine interesele României.

"Prin activitatea pe care am desfășurat-o intens în ultimii doi ani de zile în relaționarea cu instituțiile europene, fie că vorbim de Comisia Europeană, fie că vorbim de Parlamentul European, fie că vorbim de asociații non-guvernamentale, m-a uluit și m-a surprins în mod neplăcut cum europarlamentari români votează împotriva propriei țări, pentru că cei de la PNL au fost singurii europarlamentari care au votat împotriva propriei țări.

Eu am fost cinci ani de zile în Parlamentul European, între 2007 și 2012, dar niciodată nu am văzut o asemene atitudine. Putem să apărăm interesele României. Așa cum putem facem în țară, vreme să facem și în Uniunea Europeană, pentru că România are multe de oferit", a spus Rovana Plumb, într-un interviu acordat jurnalistei Sabina Iosub, pe pagina de Facebook Be EU.

Parteneri
x close