Antena 3 Be EU SONDAJ: Aveți încredere în Parlamentul European?

SONDAJ: Aveți încredere în Parlamentul European?

12 Apr 2019   •   18:57
SONDAJ: Aveți încredere în Parlamentul European?
Aveți încredere în Parlamentul European?

Am văzut într-un sondaj anterior, că Parlamentul European este singura instituție a UE ai cărei membri sunt aleși în mod direct și peste 60% dintre cititorii Antena3.ro au spus că știu ce rol are Parlamentul European. 

De-a lungul anilor și în urma modificărilor succesive ale tratatelor europene, Parlamentul a dobândit importante competențe legislative și bugetare care îi permit să stabilească, împreună cu reprezentanții guvernelor statelor membre reuniți în cadrul Consiliului, calea pe care proiectul european o urmează. Pentru a face acest lucru, Parlamentul a încercat să promoveze democrația și drepturile omului nu doar în Europa, ci și în întreaga lume. 

Acum dorim să știm dacă aveți încredere în Parlamentul European. 

Conform unui Eurobarometru din martie 2019, șase din zece români au încredere în Parlamentul European (48% media europeană).

Dorim să aflăm și care este procentul de cititori Antena3.ro care au încredere în Parlamentul European, astfel că puteți vota mai jos.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close