Antena 3 Be EU Tinerii români pot aplica pentru un stagiu plătit la Parlamentul European, până pe 30 noiembrie

Tinerii români pot aplica pentru un stagiu plătit la Parlamentul European, până pe 30 noiembrie

de Mia Lungu    |    02 Noi 2021   •   11:21
Tinerii români pot aplica pentru un stagiu plătit la Parlamentul European, până pe 30 noiembrie
Sursa foto: Facebook/ Comisia Europeana

Parlamentul European caută stagiari care să învețe, timp de 5 luni, ce înseamnă să lucrezi într-o instituție europeană.

Parlamentul European oferă mai multe tipuri de stagii plătite. Cei interesați pot aplica până în 30 noiembrie.

Obiectivele pentru care Parlamentul European a luptat în prima jumătate a anului

Vaccinuri, facilitarea călătoriilor în condiții de siguranță, schimbările climatice. La toate acestea a contribuit și Parlamentul European în prima jumătate a acestui an.

La aproape un an de la debutul pandemiei de COVID-19, Parlamentul a susținut autorizarea rapidă a vaccinurilor sigure și a susținut achiziția lor comună pentru țările UE.

Pentru a îmbunătăți sănătatea europenilor și pentru a face față mai bine viitoarelor crize de sănătate, deputații europeni au aprobat, de asemenea, noul program EU4Health, de 5,1 miliarde de euro.

Odată cu vaccinurile, s-au relaxat și restricțiile de călătorie între țările UE. Parlamentul a accelerat aprobarea Certificatului digital COVID al UE pentru a permite călătorii mai sigure și mai ușoare.

Deputații au acționat și pentru combaterea schimbărilor climatice, angajându-se să atingă neutralitatea climatică până în 2050, votând fonduri pentru programe de mediu precum LIFE și protejarea biodiversității și asumându-și obiective de economie circulară pentru 2030.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close