Antena 3 CNN Be EU Europarlamentarul Victor Negrescu i-a cerut Comisarului European pentru Agricultură să meargă să discute cu fermierii protestatari | "Comisarul și AUR sunt din aceeași familie politică"

Europarlamentarul Victor Negrescu i-a cerut Comisarului European pentru Agricultură să meargă să discute cu fermierii protestatari | "Comisarul și AUR sunt din aceeași familie politică"

Europarlamentarul Victor Negrescu a anunțat că a cerut Comisarului European pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, să poarte discuții directe cu fermierii care protestează în Europa.

Europarlamentarul Victor Negrescu i-a cerut Comisarului European pentru Agricultură să meargă să discute cu fermierii protestatari | "Comisarul și AUR sunt din aceeași familie politică"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2024   •   14:58

"Fermierii din toată Europa şi din România au nevoie de sprijinul Uniunii Europene. Am solicitat Comisarului European pentru Agricultură, ca reprezentant al Grupului anti-european conservator, din care face parte în România, partidul AUR, să coboare din turnul de fildeș şi să discute direct cu fermierii şi cu oamenii care trăiesc în mediul rural.

Acesta poartă responsabilitatea prezentului eșec şi nu trebuie să le mai impună lucruri fermierilor fără să discute cu ei", a scris Victor Negrescu, joi, pe Facebook.

Eurodeputatul PSD a subliniat că "agricultură fără fermieri nu există".

Fermierii din toată Europa și din România au nevoie de sprijinul Uniunii Europene. Am solicitat Comisarului European pentru Agricultură, ca reprezentant al Grupului anti-european conservator, din care face parte în România, partidul AUR, să coboare din turnul de fildeș și să discute direct cu fermierii și cu oamenii care trăiesc în mediul rural. Acesta poartă responsabilitatea prezentului eșec și nu trebuie să le mai impună lucruri fermierilor fără să discute cu ei. Agricultură fără fermieri nu există! Am solicitat, în calitatea mea de responsabil pentru bugetul european, fonduri suplimentare pentru agricultură și pentru mediul rural. Am obținut zeci de milioane de euro, dar necesarul este mult mai mare. Din păcate, nu a existat sprijin suficient pentru acest domeniu! Prin petiția #SateRomâneștiCuBaniEuropeni, recunoscută oficial de Parlamentul European, am expus încă din vara anului trecut doleanțele fermierilor din România. Una dintre cerințe era ca subvențiile primite să fie egale la nivel european. Trebuie să sprijinim modernizarea agriculturii și să-i susținem mai mult pe tinerii fermieri și pe toți cei care trăiesc în mediul rural. Vrem o viață decentă pentru fermierii europeni!

Publicată de Victor Negrescu pe Joi, 18 ianuarie 2024

"Am solicitat, în calitatea mea de responsabil pentru bugetul european, fonduri suplimentare pentru agricultură şi pentru mediul rural. Am obținut zeci de milioane de euro, dar necesarul este mult mai mare.

Din păcate, nu a existat sprijin suficient pentru acest domeniu! Prin petiția Sate Românești Cu Bani Europeni, recunoscută oficial de Parlamentul European, am expus încă din vara anului trecut doleanțele fermierilor din România. Una dintre cerințe era ca subvențiile primite să fie egale la nivel european", a adăugat el.

"Trebuie să sprijinim modernizarea agriculturii şi să-i susținem mai mult pe tinerii fermieri și pe toți cei care trăiesc în mediul rural. Vrem o viață decentă pentru fermierii europeni!", a conchis Victor Negrescu.
 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close