x close

Viorica Dăncilă, anunț cu privire la comisarul european din partea României: „Ar fi de preferat să fie o femeie”

20 Iul 2019   •   11:01
Viorica Dăncilă, anunț cu privire la comisarul european din partea României: „Ar fi de preferat să fie o femeie” Sursă foto: Gov.ro Exclusiv

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit în cadrul emisiunii ”Be EU”, despre negocierile care se poartă la Bruxelles pentru desemnarea comisarului european din partea României. 

Întrebată dacă România se gândește la o funcție de vicepreședinte, Viorica Dăncilă a precizat că va încerca să negocieze tot ce e posibil pentru România. 

Citește Și Be EU. Viorica Dăncilă, despre președinția Consiliului UE: „O pagina frumoasă de istorie în România”

„Am arătat că putem face performanță și sunt convinsă că putem face performanță la nivel european. Nu m-am gândit la un nume de comisar european, există această dorință de a avea această egalitate de șanse și ar fi de preferat dacă am merge cu un  comisar femeie deoarece am obține un portofoliu important.  Trebuie să urmărim de aproape tot ce se întâmplă în perioada următoare și să începem negocierile atât din punct de vedere al primului-ministru, dar și din punct de vedere al președintelui pentru că știm că în Consiliul European România este reprezentată de președinte”, a subliniat Viorica Dăncilă.

Citeşte mai multe despre:

viorica dancila comisar european be EU
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati