Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea merge pe mâna Realului: "Având în vedere valul de încredere, bate Real cu handicap!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 14 martie 2022

Mircea Badea merge pe mâna Realului: "Având în vedere valul de încredere, bate Real cu handicap!" | Best Bet cu Mircea Badea, ediția din 14 martie 2022

Meciurile de luni, dar și disputele din Liga Campionilor, de marți, sunt analizate de Mircea Badea, în emisiunea Best Bet. Pariuri pe Real Madrid, Lazio, Manchester City, dar și goluri în întâlnirile decisive din Liga Campionilor. Mircea Badea mizează că Ajax, Benfica, Manchester United, dar și Atletico Madrid vor înscrie în partidele retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2022   •   20:00

CRYSTAL PALACE-MANCHESTER CITY (luni, ora 22:00)

Crystal Palace a pierdut un singur meci din ultimele opt și a scăpat, pentru moment de grijile retrogradării. Problema este că punctele au fost aduse mai ales din meciurile de pe teren străin, nu pe Selhurst Park. Când vine vorba de City, ”vulturii” zboară la joasă înălțime! Au câștigat un singur punct în șase meciuri! Au reușit însă șocul campionatului când au învins pe City, în tur, 2-0! Când City a deschis scorul în actualul sezon, toate punctele au fost adjudecate.

”Manchester City a fost horror în meciul din Liga Campionilor. Nu zic că a fost blat, dar în mod evident au zis bun, am făcut 5-0, ce mai contează, e OK și așa, suntem bine. Ei sunt relativ relaxați, nu sunt nici într-o mare formă. Joacă acasă la Crystal Palace. Nu e vreo mare echipă, nu aș avea încredere în forma lui Manchester City, să zic, vai bate la distanță de nu știu câte goluri. Ba, dimpotrivă. Crystal Palace +2 handicap. Nu e vreo mare cotă, dar așa aș pune”.

PRONOSTIC: Palace+2 (1.90 MOZZARTBET)

MALLORCA-REAL MADRID (luni, ora 22:00)

Doar o victorie în ultimele șapte întâlniri a reușit Mallorca în fața celor de la Real Madrid. După calificarea en-fanfare în fața celor de la PSG, Real Madrid stă pe un munte de încredere. Asta deși în La Liga, din ultimele trei meciuri în deplasare, nu a câștigat decât unul. Real Madrid are o medie de 2,33 goluri marcate pe Son Moix în ultimele șase vizite.

”Real Madrid, după ce a revenit spectaculos în meciul cu PSG, i-a rupt pe ăia cu bătaia, în 20 de minute, după ce au fost conduși, într-o astfel de frenezie, e greu de crezut, sunt destul de relaxați... La Mallorca acasă ar merge un minus 1,5, adică bate Real Madrid cu handicap minus 1,5. Asta mi se pare potrivit, având în vedere valul de energie, de încredere, există un momentum pe care-l iau aici în considerare”.

PRONOSTIC: VH2 (1.95 MOZZARTBET)

LAZIO-VENEZIA (luni, ora 21:45)

Lazio luptă pentru a prinde Top 6 în Serie A. Pe teren propriu, Lazio marchează mult, având o medie de 2,46 goluri. Venezia nu a dat semne prea bune în ultimul timp. Are o singură victorie în 14 partide, iar în deplasare, din precedentele șase deplasări, s-au întors fără niciun punct!

”Lazio dă goluri, ia goluri. Venezia ia goluri, mai și dă! Aici cred că ar merge ambele echipe marchează. Sau bate Lazio și peste 2,5 goluri ar mai putea să fie”

PRONOSTIC: GG (1.80 MOZZARTBET), 1&3+ (1.78 MOZZARTBET)

AJAX-BENFICA LISABONA (marți, ora 22:00)

Calificarea e ținta celor două formații după acel 2-2 de Da Luz, în tur. Ajax a marcat peste 2 goluri în toate cele șapte meciuri UEFA Champions League în acest sezon, înregistrând 22 de goluri în total. Benfica vine după 7 partide consecutive în care nu a pierdut și în care a marcat de fiecare dată.

”Benfica e praf-praf. De ce zic asta? Au avut meci acasă cu Vizela, cu nimeni în drum, cu Flacăra Moreni cum era, cu nimeni. Sigur că au luat repede un cartonaș roșu și au rămas în 10 oameni, OK, chiar și așa. În prima repriză au dominat, au avut ocazii, dar nu au dat gol. În repriza a doua Vizela a fost peste ei, le-a dat și gol, practic nu mai existau. Cu greu, cu greu, cu forcepsul, la ultima fază au reușit să egaleze, 1-1. Ajax, nici ei nu sunt foarte zburdalnici. Au bătut la Cambuur acasă cu 3-2. Forță ofensivă fără număr. Eu zic că bate Ajax și peste 1,5 goluri. Greu de crezut că nu se dau goluri în meciul ăsta. Nu aș pune ambele echipe marchează, Ajax ia goluri, merg pe principiul lui Bayern Munchen. Nu ne interesează atât de mult apărarea, ideea e că dăm mai multe goluri decât primim. Ar putea fi și ambele echipe marchează, dar mi se pare mai riscant”.

PRONOSTIC: 1dg12+ (1.53 MOZZARTBET), GG (1,43 MOZZARTBET)

MANCHESTER UNITED-ATLETICO MADRID (marți, ora 22:00)

În disputele directe dintre cele două formații, United nu a reușit să învingă încă Atletico. Au fost două rezultate de egalitate și o înfrângere. ”Diavolii” se bazează pe forma excelentă a lui CR7. Când evolua în Spania, Ronaldo a marcat de 25 de ori în poarta celor de la Madrid. Atletico răspunde prin portughezul Joao Felix, cel care a a deschis scorul în patru dintre ultimele cinci meciuri ale lui Atlético, inclusiv în prima manșă, de fiecare dată în primele șapte minute!

”Manchester United a avut așa acum o revergorare, nentu Ronaldo dădu goluri fără număr, trecu în topul celor mai șmecheri, pe primul loc în topul celor mai performanți marcatori din istorie, în același timp Balonul de Aur, Messi a fost fluierat, pe bună dreptate acum, cu toată dragostea, dar pe bună dreptate a fost fluierat pentru prestațiile din ultima perioadă. United are un fel de momentum, a făcut un meci bun în campionat. Adevărul este că joacă tusea și cu junghiul aici, echipe capricioase, care pot să facă și-și la fel de ușor. Hai să zic că, mi s-ar părea mai probabil, un ambele echipe marchează. Manchester United a dovedit că și ia goluri, și Atletico Madrid ia gioluri. Nu atât că ambele marchează, cât că ambele iau goluri...La meciul ăsta nu aș pune altceva”

PRONOSTIC: GG (1.95 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close