Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Burnley-Leicester a fost 2-2 în tur. Gazdele au o victorie în ultimele șapte meciuri directe

Burnley-Leicester a fost 2-2 în tur. Gazdele au o victorie în ultimele șapte meciuri directe

Oaspeții sunt mai interesați de parcursul în Conference League decât de Premier League. Burnley, în schimb, vrea să sară deasupra locurilor retrogradabile

Burnley-Leicester a fost 2-2 în tur. Gazdele au o victorie în ultimele șapte meciuri directe
Sursa foto: Hepta | Ian Hodgson
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2022   •   07:49

Burnley dorește să-și prelungească mandatul în Premier League pentru încă un sezon, chiar dacă se află încă sub linia roșie punctată, locul 18. O victorie cu Leicester ar propulsa-o însă deasupra celor de la Everton, Leeds United și Brentford!

În ultimele șapte meciuri, Burnley a primit trei goluri. Doar Manchester City și Liverpool au încasat mai puține. Vechiul club englez, înființat acum 139 de ani, a pierdut o singură dată acasă, în Premier league, de la începutul lunii octombrie.

Au încasat 10 goluri în ultimele cinci dispute

Leicester pare mai mult interesată de parcursul său în Conference League, acolo unde s-a calificat în ”optimi” fără emoții. A trecut printr-o dublă victorie, 7-2 la general, de danezii de la Randers.

”Vulpile” au un adversar mai dificil în turul următor, echipa franceză Rennes. Managerul Brendan Rodgers nu poate fi însă liniștit, având în vedere că echipa sa se află pe locul 13 în Anglia. Are multe meciuri amânate, dar evoluțiile în Premier League au fost departe de așteptări. Leicester vine după cinci meciuri fără victorie, timp în care a încasat 10 goluri!

Burnley a câștigat doar una dintre ultimele șapte întâlniri cu campioana Angliei din 2016, dar cele mai recente două dispute s-au încheiat la egalitate. Ultimul meci a fost unul electrizant. Atacantul Jamie Vardy a marcat, mai întâi, în proprie poartă, pentru ca apoi să reușească dubla pentru ”vulpi”, aducând un punct gazdelor.

Vardy este marele absent de marți, la Leicester neputând evolua nici James Justin, Wesley Fofana, Timothy Castagne, Ryan Bertrand și Jonny Evans. Și Burnley are câțiva absenți: Matej Vydra și Johann Berg Gudmundsson, cei mai importanți.

FORMAȚII PROBABILE

Burnley

Pope - Roberts, Tarkowski, Mee, Taylor - Lennon, Westwood, Brownhill, McNeil - Weghorst, Cornet

Leicester City

Schmeichel - Pereira, Amartey, Soyuncu, Thomas - Ndidi, Tielemans - Lookman, Maddison, Barnes - Daka

PRONOSTIC MIRCEA BADEA

”Ambele dau goluri, ambele iau goluri. Mă gândesc că, statistic, că la statistică mă refer întotdeauna, se dau peste 2,5 goluri. Ăsta mi se pare un pronostic decent. Dacă mă întrebați câți bani aș pune pe pronosticul ăsta sau pe precedentele două, după week-endul care s-a încheiat, puțini aș pune, nu mulți!”, consideră Mircea Badea.

PRONOSTIC: TG 3+ (1.90 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close