Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Chelsea luptă să-și apere coroana de regină a Europei în acest sezon

Chelsea luptă să-și apere coroana de regină a Europei în acest sezon

Chelsea nu a mai pierdut pe teren propriu din septembrie 2021, iar în ultimele patru meciuri din Ligă nu a primit gol.

Chelsea luptă să-și apere coroana de regină a Europei în acest sezon
Sursa foto: Hepta | Jonathan Brady
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2022   •   11:00

Chelsea luptă să-și apere coroana de regină a Europei în acest sezon. În faza grupelor, londonezii nu au avut emoții, dar au pierdut primul loc în ultima etapă, ținuți în șah de rușii de la Zenit Skt. Petersburg, 3-3. Recent, Chelsea a câștigat și Campionatul Mondial al Cluburilor, dar evoluțiile nu au entuziasmat.

În ultimul meci de campionat, oamenii lui Tuchel au avut perioade lungi de frustarare în confruntarea cu Crystal Palace, până când Hakim Ziyech a marcat golul victoriei în minutul 89. Tot marocanul mai avusese un gol anulat pe la Selhurst Park.

Chelsea trebuie să fie atentă pentru că, înainte de a câștiga Liga, în 2021, a avut patru eliminări consecutive în optimi, adică exact în faza în care acum întâlnește pe Lille.

Forma de acasă a lui Chelsea le dă ”albaștrilor” toate premisele unui rezultat bun. Pe Stamford Bridge londonezii nu au primit gol în ultimele patru întâlniri din Liga Campionilor, iar din septembrie 2021 nu au mai cunoscut înfrângerea pe propiul gazon.

Lille pornește din din postura de outsider

Campioana Franței a câștigat doar două puncte în primele trei meciuri din grupa G, dar s-a calificat mai departe, în cele din urmă, reușind trei victorii consecutive cu Sevilla, Red Bull Salzburg și Wolfsburg.

În Ligue 1, Lille are un sezon dezastruos. E doar pe locul 11 după 25 de etape, înregistrând doar 9 victorii. În ultimul meci, echipa lui Jocelyn Gourvennec nu a reușit să treacă nici de penultima clasată, Metz. A fost un 0-0 care indică și mai mult criza în care se află Lille.

Cu siguranță, francezii pornesc cu eticheta de underdod agățată de picioare la dubla manșă cu Chelsea.

Lille a mai ajuns o singură dată în istorie până în optimile Ligii, dar a fost eliminată atunci, în sezonul 2006-2007 de Manchester United. Nici în confruntările directe cu Chelsea nu stă bine. În sezonul 2019-2020, în faza grupelor, Chelsea a câștigat ambele partide cu același scor: 2-1.

La Chelsea sunt anunțațe câteva absențe importante. În primul rând Mason Mount, accidentat la gleznă, apoi Ben Chilwell și Reece James. Romelul Lukaku va fi doar rezervă după evoluția din meciul cu Palace și în ofensivă va fi trimis Timo Werner, iar Marcos Alonso revine și el în primul 11 după asistul dat lui Ziyech în ultima etapă de campionat.

Formații probabile:

Chelsea

Mendy - Christensen, Silva, Rudiger - Azpilicueta, Jorginho, Kovacic, Alonso - Ziyech, Havertz – Werner

Lille

Jardim - Celik, Fonte, Botman, Gudmundsson - Weah, Andre, Sanches, Bamba - David, Yilmaz

”Marea Chelsea, în meciul de campionat, a agonizat cu Crystal Palace, chiar dacă era în deplasare, și abia-abia a câștigat cu 1-0 în minutul 89... Așa face Chelsea de obicei. Lille, în schimb, a făcut cu Metz 0-0 acasă. Metz fiind, ca să ne înțelegem, pe locul 19 și aproape retrogradată. Lille e pe locul 11 în Ligue 1 și avea toate motivele să vrea să fie mai sus în clasament. Deci nu a putut Lille, 0-0 acasă cu Metz! Are 36 de puncte, alea de deasupra au 37, 38. Cu o victorie ar fi putut fi chiar pe locul 7, nu pe 11. Dacă nu-i bate Chelsea pe Lille, la Chelsea acasă, nu mai punem niciodată pe nimic! Și zic că se dau și peste 1,5 goluri”, crede Mircea Badea.

PRONOSTIC: 1&peste 1,5 goluri (1.57 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close