Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Derby-ul nordului Londrei cu numărul 191

Derby-ul nordului Londrei cu numărul 191

Tottenham și Arsenal luptă pentru al patrulea loc de Liga Campionilor. Ambele echipe vin după o perioadă foarte bună, cu rezultate pozitive.

Derby-ul nordului Londrei cu numărul 191
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mai 2022   •   10:15

TOTTENHAM-ARSENAL (joi, ora 21:45)

Cel de-al 191-lea derby al nordului Londrei, între Tottenham Hotspur (60 de victorii) și Arsenal (79 succese), îi va pune față în față pe cei mai vechi inamici. Miza este una enormă acum, locul 4 în Premier League. Arsenal are patru puncte avans, dar echipa lui Antonio Conte vine pe o linie ascendentă. A învins Leicester City, iar apoi a pus capăt celor 12 victorii consecutive ale lui Liverpool, chiar pe Anfield. A fost echipă care a luat punct, din octombrie 2021, pe terenul formației antrenate de Jurgen Klopp.

”Spurs” sunt neînvinși în ultimele șapte derby-uri pe care le-au găzduit: 5 victorii, 2 egaluri. Mai mult, Tottenham a încasat doat 5 goluri în ultimele opt etape și a adunat 17 puncte din totalul de 24.

Arsenal și-a continuat seria meciurilor bune, înregistrând a patra victorie consecutivă, 2-1 cu Leeds. Managerul Mikel Arteta a semnat prelungirea contractului, dar știe că mai are multe lucruri de făcut pentru ca echipa să-și asigure locul de Liga Campionilor pentru prima dată din ediția 2015/2016. ”Este dificil să câștigi orice meci. Ne vom pregăti cât putem de bine”, a declarat el înaintea celui de-al cincilea derby din nordul Londrei în calitate de antrenor (două victorii, două înfrângeri) și primul meci care va avea loc într-o zi de joi din 1971/1972.

Nimeni nu a marcat mai multe goluri în Premier League în acest derby decât Harry Kane de la Tottenham, 11 reușite.

PREDICȚIE MIRCEA BADEA

Marchează ambele echipe, deși la Arsenal mă pot aștepta să nu marcheze, dar parcă în ultima perioadă și-au mai revenit”

PRONOSTIC: GG (1.63 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close