Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Poate Dortmund repara dezastrul din tur chiar pe Ibrox Park?

Poate Dortmund repara dezastrul din tur chiar pe Ibrox Park?

Rangers îi va primi pe nemții de la Borussia Dortmund, după victoria memorabilă din Germania, 4-2, una dintre marile surprize ale sezonului. Nemții vin după un 6-0 în Bundesliga.

Poate Dortmund repara dezastrul din tur chiar pe Ibrox Park?
Sursa foto: Hepta.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Feb 2022   •   09:00

În 2013, Rangers se zbătea undeva în liga a patra a fotbalului scoțian. În același an, Dortmund juca finala Ligii Campionilor!

Lucrurile s-au schimbat acum. Băieții lui Giovanni van Bronckhorst au surprins pe toată lumea prin succesul din Germania, preluând controlul asupra meciului din 16-imile UEFA Europa League. Numai că, Rangers și-a continuat victoria magnifică de la Dortund cu un egal dezamăgitor în deplasare, 1-1 cu Dundee United. Sunt acum la trei puncte în spatele marii rivale, Celtic, în Premiership.

Cu toate acestea, fanii ”ursuleților de pluș”, cum sunt cei de la Glasgow supranumiți, au toate motivele să fie încrezători pentru returul cu Borussia. Rangers a câștigat ultimele 9 meciuri pe teren propriu cu un scor total de 22-0! În ultimele două partide din cupele europene s-au impus de fiecare dată cu 2-0: cu Sparta Praga și Brondby.

Doar o echipă în istoria Ligii Europa nu a reușit să se califice într-un meci eliminatoriu după ce a câștigat prima manșă cu două sau mai multe doluri: Betis Sevilla în 2014 în derby-ul cu rivala Sevilla.

Haaland e gata să pună și el umărul la calificare

Borussia Dortmund a răspuns după înfrângerea 2-4 suferită pe Westfalenstadium cu un succes de tenis: 6-0 cu Borussia Monchengladbach! A fost cea mai mare victorie a ”galben-negrilor” în orice competiție din septembrie 2018!

Mijlocașul Marco Reus avea să fie MVP-ul partidei cu cele două goluri și trei pase decisive. Dortmund e la șase puncte în spatele rivalei Bayern Muncehn, în Bundesliga. Echipa a alternat victoriile cu înfrângerile în ultimele 7 meciuri. Antrenorul Marco Rose vrea să oprească această statistică.

BVB călătorește joi, la Glasgow, după ce a pierdut patru din șapte meciuri în deplasare împotriva echipelor scoțiene în competițiile europene. În acest sezon, au găsit calea spre gol, marcând de cel puțin două ori în șase din ultimele 10 partide. Cu regula golurilor marcate în deplasare eliminată de UEFA, echipei lui Rose îi va fi de ajuns un 2-0 ca să trimită meciul în prelungiri.

Sunt premise ca starul Erling Braut Haaland să facă deplasarea și norvegianul să intre și el pe teren dacă situația o va cere.

Formații probabile

Glasgow Rangers

McGregor - Tavernier, Goldson, Helander, Barisic - Lundstram, Jack, Aribo - Arfield, Morelos, Kent

Borussia Dortmund

Kobel - Can, Hummels, Pongracic - Hazard, Bellingham, Dahoud, Guerreiro - Brandt, Reus - Malen

PREDICȚIA LUI MIRCEA BADEA

”Ahhh, mi-aduc aminte că am zis că bate Dormund la ea acasă și a luat bătaie de la Rangers. Rangers care traversaseră o formă proastă în campionatul lor și nu-l aveau nici pe Hagi, accidentat. Acum Dortmund joacă în deplasare! Se vor da iarăși tone de goluri? S-a terminat 4-2! Aș fi tentat să pun, la meciul ăsta: dă Dortmund cel ăuțin două goluri și dau ambele echipe gol. Dar tot așa, cu inima îndoită. Adică nu m-aș năpusti cu mormanul. De bătut nu aș pune pe așa ceva. Dar că dă Dortmund două goluri, pare tentant. Că și Rangers dă gol, după ce a dat patru în deplasare, iarăși pare tentant”, a spus realizatorul Best Bet.

PRONOSTIC: DG2 2+ (1.55 MOZZARTBET) și DG1 1+ (1.35 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close