Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Eliminată din Europa, Barcelona luptă acum pentru locul 2 în La Liga

Eliminată din Europa, Barcelona luptă acum pentru locul 2 în La Liga

Catalanii nu-și revin. Au pierdut cu Eintracht Frankfurt, cu Cadiz, iar acum merg în Țara Bascilor, pe un teren foarte greu.

Eliminată din Europa, Barcelona luptă acum pentru locul 2 în La Liga
Sursa foto: Hepta.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2022   •   10:00

REAL SOCIEDAD-BARCELONA (joi, ora 21:30)

Real Sociedad a extins seria meciurilor fără înfrângere la cinci: trei victorii, două egaluri. Bascii nu au câștigat în actualul sezon împotriva primelor patru echipe din La Liga: trei egaluri, trei înfrângeri. Gazonul de acasă ar trebui să le dea putere, Sociedad având o serie bună de 7 jocuri: 5 victorii, două egaluri.

Alb-albaștrii au fost puternici în fața propriilor suporteri în acest sezon, adunând 32 de puncte în 16 meciuri, cu 9 victorii. Barcelona, pe de altă parte, este cea mai bună echipă din deplasare, 28 de puncte în 16 întâlniri.

Barcelona nu a mai pierdut în Țara Bascilor din 2016, 0-1. De asemenea, are un recorord în fața celor de la Sociedad de 11 meciuri: 2 egaluri, 9 înfrângeri! Pentru echipa lui Xavi, campionatul a rămas singura opțiune de a mai prinde Liga Campionilor. Înfrângerea șocantă cu Cadiz, 0-1, a oprit seria catalanilor de invincibilitate în 15 meciuri: 11 victorii, 4 egaluri. Xavi a declarat că echipa mai are de jucat ”șapte finale” până la finalul campionatului. 75 la sută din meciurile de acasă ale celor de la Real Sociedad (12 partide) au rămas fără goluri în prima repriză.

FORMAȚII PROBABILE

Real Sociedad

Remiro - Zaldua, Zubeldia, Le Normand, Rico - Merino, Zubimendi, Rafinha - Isak, Sorloth, Portu

Barcelona

Ter Stegen - Araujo, Pique, E Garcia, Alba - F de Jong, Busquets, Gavi - Dembele, Aubameyang, Torres

PREDICȚIE MIRCEA BADEA

Știți ce a făcut Barcelona în ultimul meci, nu? Și acum joacă în deplasare la Sociedad. Eu zic că nu pierde Real Sociedad, la ce formă are acum Barcelona. 1X, aș pune mulți bani? Nu!”

PRONOSTIC: 1X (1.69 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close