Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Interes uriaș la Frankfurt pentru prima confruntare cu Barca din istorie

Interes uriaș la Frankfurt pentru prima confruntare cu Barca din istorie

”Vulturii” vin după șase meciuri fără înfrângere, dar catalanii au o serie de 13 partide. Barcelona a pierdut ultimul meci în Europa chiar în Germania.

Interes uriaș la Frankfurt pentru prima confruntare cu Barca din istorie
Sursa foto: Hepta.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2022   •   10:00

EINTRACHT FRANKFURT-BARCELONA (joi, ora 22:00)

Eintracht Frankfurt a avut 250.000 de cereri pentru cele 48.500 de bilete disponibile pe Deutsche Bank Park în prima lor întâlnire europeană împotriva Barcelonei.

În ciuda unui sezon slab pe plan intern în Bundesliga, doar locul 9, ”vulturii” au o serie europeană bună: trei victorii, trei egaluri. În runda anterioară, Eintracht a reușit golul calificării în fața celor de la Real Betis Sevilla în ultimul minut.

”Vulturii” au un record excelent și în fața echipelor spaniole; 5 victorii, două egaluri, și un record de 100% în meciurile knock-out, în două etape: 3 succese. Eintracht nu a pierdut niciodată un meci importantă în această fază a competiției: 12 victorii, 4 egaluri.

Și Barça este o echipă plină de încredere, în prezent, după o serie de 13 meciuri fără înfrângere: (10 victorii, 3 egaluri). Ultimul meci în Germania, pentru Barca, a fost o înfrângere la Munchen, cu Bayern: 0-3. Barca are acum cinci victorii consecutive în UEFA European League, în fiecare marcând peste două goluri. Cu victorii la echipe de top (Real Madrid, Napoli), Barcelona rămâne principala favorită la câștigarea competiției europene.

Pentru pariori, e de știut că, în șase dintre ultimele opt meciuri în UEFA European League ale lui Eintracht Frankfurt, au marcat ambele echipe înainte de pauză.

FORMAȚII PROBABILE

Eintracht Frankfurt

Trapp - Hinteregger, Ndicka, Tuta - Knauff, Sow, Jakic, Kostic - Kamada, Lindstrom - Borre

Barcelona

Ter Stegen - Araujo, Pique, Garcia, Alba - Pedri, Busquets, De Jong - Traore, Aubameyang, Torres

PREDICȚII MIRCEA BADEA

”Avem tusea și cu junghiul din punct de vedere al pariurilor. Ba joacă bine, ba joacă prost, ba dau goluri, ba nu dau goluri, ba iau goluri, ba nu iau. Nu există niciun criteriu. Există cel puțin două echipe Eintracht Frankfurt, iar la Barcelona cel puțin trei. Nu știu ce echipe vor veni, în ce fel vor veni. Sigur că e tentant să spui că dau ambele gol. Sau că se dau peste 2,5 goluri. La fel de bine se poate termina și 0-0. Eu știu de la Eintracht Frankfurt. Știți de câte ori am și câștigat pe gol-gol? Am și pierdut, că nu a dat nimeni gol. Dar, hai să zicem, ca să zic ceva, că ar fi ambele echipe marchează sau se dau peste 2,5 goluri!”

PRONOSTIC: 3+ (1.60 MOZZARTBET), GG (1.67 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close