Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Liverpool e echipa anului 2022 în Premier League

Liverpool e echipa anului 2022 în Premier League

Formația antrenată de Jurgen Klopp a adunat cele mai multe puncte, 32, și e neînvinsă de 12 etape. ”Cormoranii” continuă lupta la titlu, în Premier League, dar și în Liga Campionilor.

Liverpool e echipa anului 2022 în Premier League
Sursa foto: Hepta | Paul Terry
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2022   •   10:00

LIVERPOOL-MANCHESTER UNITED (marți, ora 21:00)

Liverpool e echipa care a acumulat cele mai multe în Premier League de la începutul anului. ”Cormoranii” au o serie de 10 victorii și două egaluri, în opt dintre meciuri neprimind gol. Liverpool continuă pe trei fronturi: Premier League, Champions League și FA Cup. Manchester United nu a mai avut de mult câștig de cauză cu Liverpool, care are o serie de șapte meciuri fără înfrângere: patru victorii, trei egaluri. În plus, echipa lui Jurgen Klopp se laudă cu cel mai bun atac, 79 de goluri în Premier League, dar și cea mai bună defensivă pe Anfiled, acolo unde a încasat în acest sezon doar 7 goluri.

Dacă vor câștiga marți, Liverpool va fi din nou pe primul loc în Premier League din 1 octombrie 2021 încoace. Au tot dreptul să spere, mai ale că în ultimele 10 meciuri acasă, au un golaveraj incredibil: 29-2.

Fanii lui United au protestat zgomotos împotriva proprietarilor clubului chiar înaintea meciului cu Norwich, câștigat in-extremis de ”diavoli”, 3-2. În istoria ei, Man United a avut o singură dată puncte mai puține după 32 de etape în Premier League decât cele 54 de acum. Au fost doar 52 în sezonul 2019/2020. Prin urmare, fanii au de ce să fie supărați.

În meciurile directe, pe Anfield, din 2016 încoace, Manchester nu a mai reușit să câștige: trei egaluri, două înfrângeri. Mohamed Salah a fost omul decisiv în disputele cu United. A marcat de 7 ori și a oferit un ”assist”.

Zece dintre cele 12 victorii de acasă ale lui Liverpool, în acest sezon, au venit cu o marjă de mai mult de două goluri, cele mai multe astfel de victorii din primele cinci ligi ale Europei, la egalitate cu PSG.

FORMAȚII PROBABILE

Liverpool

Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Firmino, Mane

Manchester United

De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles - Matic, Pogba - Elanga, Fernandes, Sancho - Ronaldo

PREDICȚIE MIRCEA BADEA

Manchester United e praf. Cred că îi altoiește Liverpool lejer. În principiu Liverpool și peste 1.5 goluri, dar nu știu. Că bate Liverpool da, atât de greu îmi e să cred că face față Manchster United lui Liverpool în forma în care e...”

PRONOSTIC: 1dg12+ (1.60 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close