Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Liverpool în fața unui record istoric pentru Anglia

Liverpool în fața unui record istoric pentru Anglia

Echipa lui Jurgen Klopp ar putea deveni prima grupare engleză care reușește 8 victorii consecutive într-o campanie a Ligii Campionilor. Trebuie să învingă încă o data pe Inter Milano.

Liverpool în fața unui record istoric pentru Anglia
Sursa foto: Hepta | Peter Byrne
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2022   •   10:00

Liverpool continua pe toate fronturile. Au câștigat deja primul trofeul al sezonului, Cupa Ligii, s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei, continuă lupta la titlu cu Manchester City, și sunt cu un pas în sferturile Ligii Campionilor. Visul de a reuși cvadrupla e încă viu pe Anfield.

În plus, ”cormoranii” sunt neînvinși de 15 partide în toate competițiile, au 12 succese și trei rezultate de egalitate! Liverpool vine după 7 victorii consecutive în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Dacă oamenii lui Jurgen Klopp se vor impune și marți, pe Anfield, atunci vor deveni primii englezi care reușesc opt succese consecutive în aceeași campanie a Ligii Campionilor! Oamenii lui Klopp au mai mult de un an de când nu au pierdut pe terenul propriu.

Iar pentru Inter, singura șansă la calificare ar fi o victorie la două goluri diferență.

Greu de crezut că Inter se poate califica, având în vedere acel 0-2 din tur. În istoria Ligii, o singură echipă a revenit vreodată de la un deficit de două goluri după prima manșă: Manchester United împotriva celor de la PSG, în sezonul 2018-2019.

Victoria de acum două săptămâni, reușită de Liverpool pe San Siro, 2-0, a fost al treilea success din tot atâtea meciuri disputate între cele două formații. Se mai întâlniseră în 2008, tot în Liga Campionilor, iar englezii s-au impus și atunci cu 1-0 și 2-0.

În ceea ce privește echipele trimise în teren de cei doi tehnicieni, se pare că la Liverpool Ibrahima Konate își va menține locul în apărare, Joel Matip nefiind încă pregătit să reintre. Klopp are mai multe variante și în atac, dar va prefera până la urmă trioul Mohamed Salah-Diogo Jota-Luis Diaz, lăsându-l pe bancă pe Sadio Mane.

La Inter Milano, mijlocașul Nicolo Barella este suspendat, internaționalul Italian urmând să fie înlocuit de Arturo Vidal. Ivan Perisic a lipsit de la victoria cu Salernitana din cauza unor probleme musculare, dar antrenorul Simone Inzaghi nu este tocmai lipsit de opțiuni pe stânga. Pentru un post de titular poate apela la Matteo Darmian, Federico Dimarco sau Robin Gosens.

FORMAȚII PROBABILE

LIVERPOOL

Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Keita - Salah, Jota, Diaz

INTER MILANO

Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Gosens - Dzeko, Martinez

PREDICȚII MIRCEA BADEA

”Horror, absolut horror. Liverpool chiar e în formă, nu într-o formă majoră. Dar spre deosebire de Inter care în ultimele trei meciuri a făcut două egaluri de 0-0. Pe bune? Acasă cu Liverpool a luat bătaie cu 2-0, nici măcar nu a dat gol! În ultima etapă din Serie A, Inter a bătut pe Salernitana, 5-0. Bun, pe Salernitana. E un semn că și-au mai revenit că nu mai înscriseseră, de patru meciuri. Bate Liverool? Clar, bate Liverpool, nu am niciun fel de îndoială! Se dau peste 1.5 goluri? Da. Vâră Internazionale gol? Nu. Adică ambele echipe dau gol, nu aș pune! Dar bate Liverpool și se dau peste 1,5 goluri mi se pare probabil”

PRONOSTIC: 1&dg12+ (1.83 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close